Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SportsCar Championship

Christina Nielsen nedjusterer forventninger på Sebring

SportsCar
Championship 

21/03/15 

Kvalifikationen til årets 12 timers løb på Sebring blev afviklet fredag aften dansk tid. Christina Nielsens australske holdkammerat James Davison kvalificerede deres Aston Martin V12 Vantage GT3 på femte pladsen i GTD klassen og sammen med den tredje kører i bilen, amerikanske Brandon Davis, nedjusterer de tre kørere nu forventningerne om sejr i den amerikanske klassiker. Sammen havde trekløveret forudset mulighederne for at kæmpe med om sejren i det prestigefyldte løb, men efter dagens kvalifikation og de forudgående træninger har de nedjusteret forventningerne lidt.
 


Christina Nielsen, James Davison og Brandon Davis
(Foto: Jan Kaiser)

”En femteplads var det bedste vi kunne opnå i dag” sagde James Davison, der ellers har sat TRG’s Aston Martin på pole position ved de fem seneste løb. ”Med de erfaringer vi havde fra træningerne, havde jeg aldrig forventet pole position i dag, men jeg troede vi ville være lidt tættere på den hurtigste bil og havde regnet med en top tre placering. Vi kæmpede virkelig med at få greb på den varme bane (der er over 30 grader på Sebring – red.), men det var vi nok ikke de eneste, der gjorde”.


(Foto: Jan Kaiser)

”Vi havde regnet med at være hurtigere end vi er, men vi tror stadig på et topresultat” tilføjer Christina Nielsen. ”Lige nu ser det ikke ud til, at vi kan kæmpe med de hurtigste, men vi kører som minimum for at komme på podiet. Vi har teamet og kørerne til at være med fremme, så jeg håber stadig på, at vi får pokal med hjem fra Sebring”.

Løbet starter lørdag kl. 10.40 lokal tid, kl. 15.40 dansk tid. Løbet kan følges live på Motors TV eller på IMSA.com

Jan Kaiser
Christina Nielsen Press


Læs mere om:
  • Sebring
  • 21/03/15 - Sebring - SportsCar Championship
  •