Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SportsCar Championship

Det gik ikke den rigtige vej på Sebring

SportsCar
Championship 

20/03/15 

Christina Nielsen og hendes to holdkammerater James Davison og Brandon Davis havde ikke de store resultater at vise efter en produktiv dag som forberedelse til 12 timers løbet på Sebring, der afvikles lørdag. Efter et par syvende pladser i de to første træninger, sluttede deres Aston Martin V12 Vantage GT3 faktisk med langsomste tid i aftentræningen, men det bragte ikke panik hos de tre kørere.
 

”Vi startede med en hurtig bil og sluttede med en langsom” sagde Christina efter en lang og meget varm dag på Sebring. ”Vi ville prøve lidt forskellige opsætninger på bilen, men det var ikke noget som gjorde bilen bedre. Men der er ikke panik, for vi havde et rigtig godt setup, som vi går tilbage til, men det var vigtigt for os at få prøvet lidt forskellige ting. I aftentræningen havde vi et lille problem, som vi ikke ville spilde tid med at løse, men kunne derfor heller ikke presse bilen helt så meget som vi ville.”.


(Foto: Jan Kaiser)

Fredag afvikles endnu en times træning startende kl. 9.50 lokal tid, kl. 14.50 dansk tid. Kvalifikationen for GTD klassen afvikles fredag fra kl. 16.20-16.35 lokal tid, kl. 21.20-21.35 dansk tid.


(Foto: Jan Kaiser)

Jan Kaiser
Christina Nielsen Press


Læs mere om:
  • Sebring
  • 21/03/15 - Sebring - SportsCar Championship
  •