Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Kasper H. Jensen og Lars Mogensen skifter til DTC

DTC 
16/03/15 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipKasper H. Jensen og Lars Mogensen, som sidste år vandt henholdsvis overall og oldboys mesterskabet i Legend Car, skifter den lille racer ud med en noget større og stærkere racer, da de i år deltager i DTC.
 

Kasper og Lars bliver i denne sæson en del af AD-Racing - FLEXLEASE.nu sammen med Henrik Ziegler.

Kasper ser frem til igen at samarbejde med AD-Racing - FLEXLEASE.nu. Sidst han gjorde det var da han og teamet sidste år kørte 24 timers løb i Barcelona og vandt deres klasse.

Teamet har base på FDM Jyllandsringen, og her er livlig aktivitet da mekanikere og kørere er godt i gang med at efterse og optimere racerne.


Overall mester 2014: Kasper H. Jensen
(Foto: Henning Smed)


Oldboys mester 2014: Lars Mogensen
(Foto: KHJ-Racing)

John Nielsen har fået rollen som teamchef, det ser vi meget frem til i teamet.

Det bliver godt at kunne gøre brug af John´s mange års erfaringer indenfor motorsport siger Lars og Kasper, som også ser John´s erfaringen med de nuværende DTC racere som et kæmpe plus for teamet.


(Foto: KHJ-Racing)

Vi er glade for at vores trofaste mekanikere fra Legend car har valgt at rykke med op i DTC, og vi byder de nye medlemmer af teamet velkommen.

KHJ-Racing


Læs mere om:
  • Kasper H. Jensen
  • Lars Mogensen
  •