Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Historisk Rally Team Mejer følger op på succesen fra 2014

Rally 
16/03/15 

Satser også internationalt i 2015
I 2014 vandt Kurt Mejer, sammen med Bent Aagesen, det samlede klassement i den historiske klasse i WERC Cuppen, som køres mellem deltagere fra Danmark, Norge, Holland, Belgien og Tyskland.
Efter sidste års topresultat, er forventningerne sat højt i 2015, hvor Historisk Rally Team Mejer atter deltager i WERC Cuppen, (West Euro Rally Cup)
 

Ny 2. kører til Kurt Mejer
Bemandingen i bilen bliver i 2015 lidt anderledes, da Bent Aagesen har måttet sige fra på grund af rygproblemer.
Som afløser for Bent Aagesen, er der lavet aftale med Vagn Åge Hansen, som har årelang erfaring som 2. kører, både nationalt og internationalt. Vagn Åge Hansen er en kendt skikkelse i Histo risk Rally Team Mejer, da han i 2012 var 2. kører for Heino Mejer.
Teamet glæder sig til at byde Vagn Åge Hansen velkommen tilbage, og ser frem til, også i år, at give konkurrenterne kamp til stregen.


Kurt Mejer i Tank S Rallye 2014

Samme bil som i 2014
Kurt Mejer og Vagn Åge Hansen deltager samme Volvo 242 - Turbo, som blev anvendt i 2014.
Bilen har i vinterens løb været totalt adskilt, og alle dele er gennemgået og renoveret, så den i dag står som en ny bil.

Stiller op til første afdeling i Holland
Første afdeling af WERC-Cuppen køres i Holland i den kommende weekend. Her er Historisk Rally Team Mejer på startlisten.
Rallyet køres i området mellem Amsterdam og Groningen i den nordøstlige del af Holland, og har rallycentrum i byen Emmelord, som er beliggende i det flade og kanalrige landskab på kanten af indsøen IJsselmeer. Her skal bilen holdes på vejen, da afkørsler ofte ender direkte i de vandfyldte kanaler.


Kurt Mejer runder et skarpt hjørne i Tank S Rallye 2014

Teamet ser frem til at komme i gang
Alle i Historisk Rally Team Mejer ser frem til de kommende udfordringer. Hele teamet har stor international erfaring. Det bliver spændende igen at prøve kræfter med højtrangerende kørere fra de øvrige lande.

Der køres 6 – 7 afdelinger
Foreløbigt er der planlagt 6 afdelinger, men flere kan komme til i løbet af sæsonen. Hver afdeling giver point til det samlede mesterskab. De 6 afdelinger er følgende:

20. og 21. marts -Tank S Rally, Holland
11. april – TAC Rally, Belgien
1. og 2. maj – Mobil Pegasus Rallye Sulingerland, Tyskland
20. juni – Autosoft Vechtdalrally – Holland
xx. august – endnu ikke endelig på plads – Belgien
18. og 19. september – Litermont Rally Saar - Tyskland
30. og 31. oktober - Finale – Rally Denmar k – Ans, Danmark

Viggo Johansen
rallypics.dk


Læs mere om:
  • Kurt Mejer
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: