Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Sulten!

Rally 
15/03/15 

Henrik Munk Hansen er sulten efter mere. I den forgangne uge blev rallykøreren Henrik Munk Hansen hædret med hele 2 cups ved Dansk Rally Club’s generalforsamling. Rallykører-pokalen for første gang og Rally Cup 1600 for intet mindre end 7. gang.
 

I den kommende uge gælder det så Tank S rally tællende som første afdeling Nederlandse Rally Kampionschap (NRK) og første afdeling af West Euro Rally Cup (WERC). Og med en anden plads i 1600-klassen i netop det hollandske mesterskab i 2014 forpligter det næsten til at gå efter sejren i år.

Den ”velafprøvede” Peugeot 106 er efterhånden den eneste i klassen fra det forrige årtusind, der ellers hovedsagelig består af biler opbygget efter det såkaldte R2 reglement.

I skrivende stund er der deltagere i WERC fra mere end en håndfuld lande, så der er lagt i ovnen til Rally-spektakel, når WERC karavanen rammer Emmeloord (NL) i weekenden den 20.-21. marts.


Læs mere om:
  • Henrik Munk Hansen
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: