Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

12 Hours

Mugello 2015 – Starten er gået!

12 Hours 
13/03/15 

Så gik starten, ca. 30 minutter forsinket. kl. 14:00 blev Mugello 12H 2015 skudt i gang. De 70 biler (reduceret fra 73) blev sendt af sted på det 12 timer lange løb, som er fordelt over to løbsperioder på henholdsvis 4 timer om fredagen, og 8 timer om lørdagen.
 

Imellem de to løbsperioder skal racerne stå i Parc Ferme natten over.


Starten er gået
(Foto: Steen Gøtsche)

Martin Gøtsche bliver den første i bilen for at tage starten. Martin har prøvet disse starter før, hvor det er vigtigt at holde hovedet koldt, når alle 70 racere forsøger at komme først igennem det første sving.

Mugello-banen er meget smal og har nogle vanvittige højdeforskelle som kræver en del af kørerne. Men de 3 kørere; Martin, Nanna og Prashanth (P), er klar til at tage deres tørn. Det samme er de 4 mekanikere fra ZEST RACECAR ENGINEERING.


De tre Zest kørere: Nanna, Martin og Prashanth
(Foto: Steen Gøtsche)

Efter en flot start hvor, ZEST raceren startede som nr 8 i gruppen, har Martin efter 60 minutters kørsel, kæmpet sig op på en 3. plads.

Følg løbet på www.24hseries.com/live


Teamchef Malcolm Cleland
(Foto: Steen Gøtsche)

Steen Gøtsche


Læs mere om:
  • Mugello
  • 14/03/15 - Mugello - 12 Hours
  •