Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Classic Race Aarhus

Stor succes for Classic Race Aarhus - Tilskuerne strømmer til

Classic Race
Aarhus 

13/03/15 

Rekordsalg af billetter
Der er nu allerede solgt over 20.000 billetter til Classic Race Aarhus. Det er rekord for løbet der skydes i gang i weekenden den 22. – 24. Maj.
 

- Det er helt fantastisk, vi har svært ved at få armene ned, sådan lyder det jublende fra Classic Race Aarhus øverste leder Niels Brøchner, der kan glæde sig over, at racefestivalen allerede nu har rundet 20.000 solgte billetter. Det er aldrig før sket, at Classic Race Aarhus har solgt så mange billetter mere end to måneder før det store løb bliver skudt i gang.

Classic Race Aarhus har allerede udvidet rammerne, således man kan lukke 33.000 tilskuere ind i år og alt tyder nu på, at man får hårdt brug for den ekstra plads.

- Det er jo bare et luksusproblem, at vi er blevet så populære. Jeg er rigtig glad for at så mange mennesker har taget den her store begivenhed til sig og jeg kan love, at de heller ikke bliver skuffede i år. Med alt det vi har på programmet, så kan jeg allerede nu forudsige, at vi kommer til at afvikle vores bedste Classic Race Aarhus nogensinde, siger Niels Brøchner.

Det tre dage lange program er tætpakket med race. I alt 10 forskellige bilklasser dyster om trofæet på det er kendt som en af Nordeuropas smukkeste baner. Især Formel 1 og Danish Thundersport Championship (DTC) vil med garanti give publikum en stor oplevelse. Men Classic Race Aarhus er meget andet end motorløb. Blandt andet kan gæsterne i år komme med til en af de mest spektakulære bilaktioner i Norden for klassiske liebhaverbiler som for eksempel Ferrari, Bentley og Porsche. Auktionen bliver fulgt tæt af bilentusiaster og opkøbere fra store dele af verden. Man kan også gå på shopping i Goodlook Street og beundre de mange mænd og kvinder, som er iklædt stilfuldt tøj fra 1950erne og 1960erne.

Festivalen har vakt stor opsigt uden for landets grænser, hvor mange racerkørere fra blandt andet England, Tyskland, USA, Australien og de nordiske lande i år har meldt deres ankomst. Også Hans Kongelige Højhed Prins Joakim har meddelt at han ønsker at stille op til start.

Classic Race Aarhus er en non-profit organisation og overskuddet går til at skabe bedre trafiksikkerhed for børn. Løbet blev i år, for anden gang, udnævnt til Årets Motorsports Event i Danmark. Flere end 700 frivillige hjælper til før, under og efter løbet. Classic Race Aarhus bliver afholdt for syvende gang i weekenden 22 – 24 maj 2015.

craa.dk
Frederik Roland


Læs mere om:
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 24/05/15 - Mindeparken (Gadeløb) - Classic Race Aarhus
  •