Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

12 Hours

Team Zest i gang med torsdagstræningen

12 Hours 
12/03/15 

Efter en onsdag som bød på opstilling og klargøring, er Zest Racecar Engineering med Nanna og Martin Gøtsche samt indiske Prashanth Tharani, som hurtigt er døbt ”P”, allerede i gang med torsdagens frie træning.
 

De tre kørere skal lige vænne sig til banen, og tester så lige dæk og opsætning på bilen resten af dagen.


Martin Gøtsche

Martin startede ude først, efterfulgt af Nanna, og ”P” er så på vej ud til sin første træning. Kørerne tager det roligt i første omgang, men efter den første træning ligger Martin og Nanna alligevel fint stabilt med deres tider.


Nanna Gøtsche

Resten af torsdagen byder på mere træning indtil kl. 1800, hvorefter fredagen starter med træning, efterfulgt af tidstagning og starten af løbet.


Prashanth Tharani

Resten af de danske deltagere er også klar og i gang med at få det hele til at virke optimalt. Ikke mindre end 18 danske kørere har fundet vej til Mugello, heriblandt 4 rene danske teams fra Team Sally, Team K-rejser, HM Motorsport og DK Racing. Resten af kørerne er fordelt på forskellige udenlandske teams.

Steen Gøtsche


Læs mere om:
  • Mugello
  • 14/03/15 - Mugello - 12 Hours
  •