Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

12 Hours

Turen går til 12H Mugello

12 Hours 
11/03/15 

Racersæsonen er ved at være skudt i gang, med det første løb i år for Martin og Nanna Hald Gøtsche som foregår i Mugello den 13-14 marts. Allerede i november 2014 indgik de aftale/kontrakt med det engelske team; Zest Racecar Engineering. Nanna og Martin skal køre i samme bil, nemlig den 380 Hk specielbyggede Seat Leon Supercopa, som Martin kørte 2 løb i sidste år.
 

Martin deltog sidste år i Zandvoort og Barcelona i Seat’en og fortsætter med teamet i forbindelse med 12 og 24 timers løbene i Europa.


(Foto: TecKart Racing)

Nanna rykker over til samme team, efter at have kørt de sidste par år ved det danske Team Sally Racing. Ved alle 12 timers løbene, skal der være 3 kørere, hvilket gør at Martin og Nanna får følgeskab af indiske Prashanth Tharani i Mugello (Italien), som ligeledes er en rutineret kører. Det er planlagt at Nanna og Martin deltager sammen med Zest til resten af 12 og 24 timers løbene i 2015.


(Foto: TecKart Racing)

Bilen som teamet bruger, er en specialbygget SEAT LEON Supercopa som anvendes med enten 330, 350 eller 380 Hk, alt efter løbet, banen og de forhold som løbet byder på.


(Foto: TecKart Racing)

Inden løbet i den kommende weekend, havde Martin og Nanna en træningsdag den 6. marts sammen med teamet, på Snetterton-banen lidt nord for London. Her blev der gjort klar til løbet og budt på 8 timers træning, herunder skulle Nanna vænne sig til den nye køreoplevelse i en SEAT frem for sin tidligere Renault Clio.

Vi vil i dagene under løbet bringe statusopdateringer.

Zest Racecar Engineering & TecKart Racing


Læs mere om:
  • Mugello
  • 14/03/15 - Mugello - 12 Hours
  •