Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Pirelli World Challenge

COTA - Fredagens træning

World Challenge 
06/03/15 

På Circuit of the Americas blev der fredag kørt trænings kørsler, forud for weekendens World Challenge løb. Med på banen er Christina Nielsen, der sluttede i den bedre halvdel af et felt på ca et halvt hundrede GT biler, samt Johan Schwartz, der satte hurtigste tid i TCB klassen.
 

Der står hele 116 biler på tilmeldingslisten for weekendens World Challenge løb på Circuit of the Americas, fordelt på de syv klasser. Fredagens kørsler giver ikke et absolut indtryk af styrkeforholdet, da der bliver kørt ret få omgange, og med mange biler på banen, hvoraf en del også er igang med lære banen at kende.


Christina Nielsen
(Foto: TRG)

Christina Nielsen stiller up i GTA klassen, med en Aston Martin Vantage GT3. Under fredagens træningskørsler, satte hun en tid på 2:08,561, som nr 22 ud af 48 biler i GT/GTA klasserne. Tiden ligger knap 3 sekunder fra de to klassers hurtigste kører, Frank Montecalvo i en Mercedes-Benz AMG SLS GT3, der satte en tid på 2:05,656.

I TCB klassen finder vi Johan Schwartz, der bor i USA men er dansk, trods sit lidet dansk klingende navn. TCB klassen kører sammen med TC og TCA klasserne, og indeholder i alt 46 biler. Johan Schwartz stiller op med en Chevy Sonic, og satte tiden 2:48,809.

MRR

Læs mere om:
  • Christina Nielsen
  • Johan Schwartz
  • Circuit of the Americas
  • 08/03/15 - Circuit of the Americas - World Challenge
  •