Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ELMS

Mikkel Mac deltager med Formula Racing i ELMS

ELMS 
04/03/15 

Mikkel Mac har tidligere meldt ud at han deltager i den nye Danish Supertourisme Turbo. Nu har han også skrevet under på kontrakt med Formula Racing om deltagelse i 2015 sæsonen af European Le Mans Series. Mikkel Mac og Formula Racing deltog i ELMS sidste år, hvor det blev til en fornem andenplads i mesterskabet.
 

Formula Racing stiller i 2015 sæsonen op i LM-GTE klassen, med en Ferrari 458 GT2, der skal deltage ved de 5 langdistanceløb som serien består af. Løbene finder sted på nogle af Europas bedste og mest berømte baner, og har sæson-premiere ved fire timers løbet på Silverstone den 10.-11. april, fulgt op af løb på Imola, Red Bull Ring, Paul Ricard og Estoril.

Inden da skal de dog en tur omkring Paul Ricard banen i marts, hvor der køres test den 23. og 24.


Mikkel Mac fik tidligere i år Colding Pokalen ved Dansk Motorsport Award

Og der er heldigvis ikke sammenfald med løbs-weekenderne i Danish Supertourisme Turbo, der bliver Mikkel Macs anden store satsning i 2015, der selvfølgelig primært køres i Danmark, men også i Sverige og Belgien. Det belgiske indslag i kalenderen bliver en tur til Spa-Francorchamps i juni, mens man i Sverige skal besøge Sturup Raceway i august.


Læs mere om:
  • Mikkel Mac
  • Formula Racing
  •