Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Classic Race Aarhus

Efterlysning - særlig bilklasse

Classic Race
Aarhus 

02/03/15 

Classic Race Aarhus, der i år finder sted 22.- 24. maj, har udover racerløb også opvisningsklasser på programmet. I år tæller de udover de populære Formel 1- og Le Mans-klasser også en klasse for biler med centermotorer i alle mulige afskygninger.
 

Løbsklassen med centermotorbiler er ny hos Classic Race Aarhus, og arrangørerne ønsker med denne helt særlige klasse at fortælle centermotorbilens historie. Klassen er derfor åben for alle biler med centermotor - uanset alder. Sjovt nok er der i Danmark flere eksemplarer af verdens første centermotorbil, den franske Djet fra 1962, der også kan forventes til start.

Classic Race Aarhus forventer at klassen bliver et tilløbsstykke for de mange specielle centermotorbiler fra tresserne, halvfjerdserne, firserne og indtil I dag. For at få så mange som muligt med har Classic Race Aarhus valgt at gøre det gratis at deltage i klassen og adgangen inkluderer desuden egen teltplads sammen med de øvrige køretøjer med centermotor.

Men der er kun plads til 30 deltagere, og klassen er kun åben for én af hver model. Så er du den lykkelige ejer af en af disse skønne og specielle vogne så skynd dig at kontakte Classic Race Aarhus og vær med til at udbrede historien.

Tilmelding sker ved at kontakte sportschef Henrik Strandgaard på hs@craa.dk.

Classic Race Aarhus


Læs mere om:
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 24/05/15 - Mindeparken (Gadeløb) - Classic Race Aarhus
  •