Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

"Nu kan de vente sig"

WTCC 
02/03/15 

Det er nogenlunde den attitude som Sebastien Loeb lover konkurrenterne i dette års WTCC mesterskab. Rookie-tjansen gjorde ondt i sidste sæson, men var også lærerig for den ni-dobbelte rally verdensmester.

I år det slut, for nu er erfaringen væsentlig større. Ikke mindst viste han allerede i sit første år i WTCC at han altså godt kan vinde.
 

I den kommende weekend starter WTCC sæsonen, og der køres i Argentina. Sidste års nummer tre, for det blev han, Sebastien Loeb, siger at nu er det slut med at være og lege rookie. Han siger det med et vist glimt i øjnene, men også med en stor del alvor.


(Foto: FIA WTCC)

2 sejre og flere podieplaceringer samt en samlet tredjeplads i 2014 udgaven af WTCC serien. Det var det Sebastien Loeb fik med sig hjem. Nu er det slut med at være rookie, nu skal han for alvor markere sig.

"Målet er først og fremmest at gøre det bedre end i 2014. I sidste sæson skulle jeg lære alting, nu håber jeg at have lært nok til at kunne bruge alle disse erfaringer til at forbedre min kørsel og være med i kampen om flere placeringer."


(Foto: FIA WTCC)

"Jeg startede jo fra nul i sidste sæson, og det er jo altså mærkeligt for en rallykører at køre på en bane hvor der også er andre biler. Jeg lavede også flere fejl end andre kørere, fordi jeg blev distraheret. Det er jeg forberedt på nu og kan kun gøre det bedre."

Dons

Læs mere om:
  • Termas de Río Hondo
  • 08/03/15 - Termas de Río Hondo - WTCC
  •