Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Tom Kristensen som forfatter og RCCO racerkører

Diverse 
22/02/15 

Ganske vist har Tom Kristensen stoppet sin race karriere, men derfor ligger han ikke på den lade side. Han fortsætter som ambassadør for Audi og fitness konsulent. Desuden er han gået igang med en biografi om sin karriere. Og for nyligt viste han sine evner inden for RCCO, da han vandt over Anders Fjordbach.
 

Der er lagt op til forvirring på de danske biblioteker, når vor tids Tom Kristensen tager rollen som forfatter. Efter der er blevet skrevet så mange bøger om ham af andre, er det nu hans egen tur til at sidde med pennen. Det forventes at bogen om hans karriere, vil blive frigivet i forbindelse med 24-timers løbet på Le Mans.


Tom Kristensen viste sig også at være en habil RC kører
(Foto: Audi Motorsport)

Tom Kristensen deltog også ved onsdagens fejring af RCCO 25 års jubilæet i Hamborg, hvor flere racerkørere deltog. Her lykkedes det Tom Kristensen at vinde dansker og Audi R8 duellen over Anders Fjordbach, der den kommende sæson deltager i Blancpain GT Series med en Audi R8 LMS Ultra.


Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  •