Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula Renault 2.0 Eurocup

Lasse Sørensen har specielt tilbud til potentielle sponsorer

Formula Renault
2.0 Eurocup 

20/02/15 

Formula Renault 2.0 EurocupDen 18. årige nordjyske racerkører Lasse Sørensen, som i denne sæson følger i Kevin Magnussen og storebror Marco Sørensens fodspor, er nu ude med et specielt tilbud til potentielle sponsorer.
 

Nordjyden, som sidste år vandt det Franske formel 4 mesterskab og 750.000 kr., har i samarbejde med Saxobank allerede lavet aftale med et topteam for næste år. Den unge Nordjyde er derfor nu også på jagt efter andre potentielle sponsorer, som for forholdsvis få penge, kan få reklameplads på siden af racerbilen. Yderligere kan de få en forsigtig indsigt i motorsportsverdenen, og hvordan det giver store muligheder i forbindelse med kundepleje og marketing.


Lasse’s 2015 racerbil

Lasse Sørensen: ”Dette er et eksklusivt tilbud til nogle få virksomheder, hvor man for få penge, har mulighed for at komme tæt på inderkredsen af top motorsport. Min aftale med Saxobank er bevis på, at produktet er af top kvalitet og ideel til kundepleje og marketing. Ideen er at virksomhederne kan starte med et mindre sponsorat det første år, for derefter at beslutte om de har lyst til at forsætte det følgende år. Jeg har for eksempel ingen Nordjyske sponsorer, så det kunne da være sjovt, hvis også jeg kunne finde lidt opbakning fra min egen hjemegn. Tilbuddet vil være baseret på fem virksomheder, som hver betaler et mindre beløb. De fem virksomheder vil blive udvalgt efter først til mølle princippet. Mit budget for 2015 er næsten på plads, så det er kun en lille del, som er afsat til denne ide, men det kunne være sjovt hvis nogen henvendte sig til mig direkte eller på min på Facebook” slutter nordjyden.

I 2015 deltager Nordjyden i en fuld sæson i den prestigefyldte klasse World Series by Renault 2.0, som sendes på live tv over det meste af verden.

Det er første gang siden 2008 at Danmark har et ungt talent med i hele denne serie. Det var netop i denne serie at Kevin Magnussen og storebror Marco Sørensen blev spottet af henholdsvis McLaren F1 og Lotus F1.

Lasse Sørensen er en del af Dansk Automobil Sports Unions Team Danmark trup, og netop optaget i Team Danmark som supertalent. I 2013 blev han kåret som Dansk Banesports talent. Yderligere er han lillebror til Lotus Formel 1 test og reservekører Marco Sørensen, som ligeledes er Saxobank støttet og som i 2015 deltager både i GP2 serien og Lemans serien i Aston Martin.


Lasse’s 2015 racerbil

Team Sørensen
Mobil:20606300
e-mail: marco@marcosorensen.dk
www.marco-sorensen.dk


Læs mere om:
  • Lasse L. Sørensen
  •