World Endurance Championship

6 timers løbet på Silverstone nærmer sig

FIA WEC
17/02/15

World Endurance ChampionshipSå er der under 2 måneder til 6 timers FIA WEC løbet på Silverstone, der foregår fra den 10. til 12. april, og det markeres med at plakaten for årets løb nu er frigivet. Årets løb bliver det første WEC event hvor man vil kunne se fire mærke-producenter kæmpe mod hinanden i LMP1 klassen.

Med deltagelse af løbs-debutanten Nissan GT-R LM Nismo, er der nu fire mærker der kæmper om podieplaceringerne i LMP1 klassen, hvor den japanske producent vil køre mod Toyota, Audi og Porsche.

(Grafik: FIA WEC)

I LMGTE vil de regerende verdensmestre Ferrari, forsvare deres titel mod Aston Martin og Porsche, mens der i LMP2 klassen er hele seks forskellige fabrikanter til start.

I løbet af weekenden bydes der også på årets sæsonstart i European Le Mans Series, samt tre løb i det europæiske FIA F3 mesterskab.