Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Corgi Legends Cars Championship

Endnu en kører til Racing Team Næsbjerg Gulve....

Legends Cars 
16/02/15 

En planlagt sæson i DTC blev droppet – i stedet tager Søren Zylauv en hel sæson i Legend Car hos Racing Team Næsbjerg Gulve.
Søren Zylauv der ellers havde offentliggjort at han i 2015 skulle køre med i DTC, er i stedet i 2015 at finde i Danmarks største racing team.
 

Søren ringede til mig en dag og spurgte om jeg havde tid til en snak – Selvfølgelig havde jeg det, fortæller teamejer Lars Ebbesen.

Søren spurgte mig om jeg havde flere biler fri til sæsonen, det måtte jeg jo beklageligvis sige at det havde jeg ikke, om han da kendte nogen der i så fald gerne ville have kørt hos mig da, JA MIG – kom det fra den anden ende i røret…..


(Foto: Dan SP Photo)

Den havde jeg sgu ikke set komme lige sagde jeg til Søren, vi aftalte at jeg lige skulle tænke lidt over det noget tid da jeg jo egentligt allerede syntes vi til 2015, sæsonen havde et helt kanon team samlet som ville kunne gøre det til en perfekt sæson, ikke mindst på det hyggelige plan i teltet om aftenen, derfor var det nødvendigt for mig at tænke en ekstra gang over det inden jeg bare sagde ja til Søren – men er sikker på at Søren passer perfekt ind sammen med alle vi andre ´tosser` i teamet….

Vi havde flere snakke efterfølgende hvor jeg sagde til Søren at hvis jeg kunne finde den rigtige bil så gjorde vi det sgu, og gennem Peter Lindgaard fra Farsø som også skal køre i teamet i år, fik jeg muligheden for at købe Lars Vendelbo´s racerbil som han havde fået købt, og med denne mulighed for endnu en 2014´er bil i teamet – og som de andre biler i teamet aldrig har været præget af skader slog jeg til, og fik lavet en handel med Peter – dermed var den 6. bil en realitet og ikke mindst absolut en god bil til Søren. En 7´ende bil er dog muligvis på trapperne da jeg har et par forespørgsler mere på en bil til nogle løb, men den kommer lejeren altså selv til at skulle passe og holde kørerne – fortæller Lars Ebbesen.

Søren Zylauv fortæller :
"Jeg har i lang tid gået med planer om at i 2015 skulle jeg deltage i DTC.
Det meste var på plads, men jeg valgte lige omkring juletid at ligge de planer fra mig igen, da jeg desværre måtte erkende at jeg ikke har tid i 2015 til en fuld DTC sæson med hvad der tilhører."

"Jeg har rigtig mange jern i ilden lige nu så jeg var nød til at være realistisk og erkende at jeg ikke har tid til at være med til at etablere et helt nyt DTC team fra bunden. Jeg er derfor utrolig glad for at det har været muligt at lave en aftale med Lars Ebbesen om at jeg i den kommende sæson skal repræsentere Racing Team Næsbjerg Gulve."

"Jeg ser meget frem til at blive en del af et meget seriøst og ambitiøst team, hvor jeg håber på at jeg kan være med til at køre nogle gode resultater i hus. Jeg håber at vi i teamet kan hjælpe hinanden til at finde de små marginaler på banen, men jeg ser også meget frem til nogle hyggelige stunder på racerbanen med det store team. "

"Jeg har i år valgt at køre for Racing Team Næsbjerg Gulve fordi jeg rigtig gerne vil køre ræs, men har ikke så meget tid til at skrue mellem løbene og det er jeg overbevist om at det går ud over resultaterne på banen. Det er også derfor at jeg har valgt at køre her i teamet, de stiller med en serviceret og kampklar bil, som jeg ikke skal bekymre mig om fra gang til gang."

"Jeg glæder mig helt vildt til igen at skulle deltage i Danmarks sjoveste racerklasse" – slutter Søren Zylauv.

Vi glæder os alle i teamet til at få Søren med, Jeg ved at søren kan være med hvor det gælder på banen – og der er ingen tvivl om at vi sammen alle kørere i teamet kan hjælpe hinaden med de små ting der bare betyder meget mere end man skulle tro for at kunne blande sig i toppen af feltet.

Med Søren på holdet betyder det at følgende kørere er at finde i teamet i 2015. Gennem hele sæsonen.

Kim Aamodt – Legend # 9.
Peter Lindgaard – Legend # 11.
Søren Zylauv – Legend # 14.
Brian Nielsen – Legend # 546.
Lars ebbesen – Legend # 177
Trine Bohnensach – Legend # 277.

Dertil kommer der et par kørere i enkelte Løb :
Jørgen Breinholt
Eddie Ravn Broch (Classic Race århus for 2. år i streg her i teamet)

Lars Ebbesen
Racing Team Næsbjerg Gulve.


Læs mere om:
  • Racing Team Næsbjerg Gulve
  •