Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama SuperCup

Mestermøde i Yokohama SuperCup

Yokohama
SuperCup 

15/02/15 
Yokohama

Sæson 2015 for Yokohama SuperCup kommer til at byde på mange spændende deltagere, heriblandt et par mestre fra andre klasser. Mesteren fra 2014, Martin Andersen, er rykket til DTC, men hans vinderbil fra 2014 forbliver i Yokohama SuperCup.
 

Chaufføren på bilen bliver DS3 Cup vinderen fra både 2013 og 2014, Kim Lund Johansen. Kim Lund har tidligere kørt Seat Leon, det var tilbage i 2008 i DTC, og der er ingen tvivl om at han bliver en af favoritterne til titlen i 2015.


Den mesterskabsvindende Seat Leon bliver i 2015 kørt af DS3 Cup mesteren Kim Lund Johansen
(Foto: Keld Dohm)

I 2014 blev Morten Jespersen mester i Yokohama 1600 Challenge. I 2015 skal Morten Jespersen igen køre Peugeot 208, men det bliver i Yokohama SuperCup, og mon ikke han vil kæmpe med helt fremme i feltet.

En anden meget spændende deltager i 2015 bliver Troels Trærup, og han har tænkt sig at udfordre de 2 mestre. Troels har til sæson 2015 indkøbt en Audi TT mrk 1. I samarbejde med 'DCM bodykits' i Tyskland har bilen fået brede hofter og et radikalt facelift.
Det bliver en mere gennemført og konkurrence dygtig bil end teamet hidtil har kørt i, både i Yokohama Supercup og rallycross.

''Bilen er bygget helt optimalt efter reglementet og når det rette setup er fundet og jeg får banket rusten af højre fod skulle vi gerne være med fremme i feltet. Motormæssigt bliver den også stærk. Vi er i samarbejde med KMS, som jeg også forhandler til hverdag, ved at bygge en motor som får et moment som jeg slet ikke er vant til at håndtere. Jeg tror på det bliver en spændende sæson.'' siger Troels videre.


En af de nye biler i SuperCup i 2015 bliver Troels Trærups Audi TT. Lige nu er den knap klar, men Troels lover at have den klar til sæsonstart
(Foto: Trærup Performance Motorsport)

Yokohama SuperCup, www.supercup.dk
Keld O. Dohm

 
 

Yokohama SuperCup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: