Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Styrket samarbejde på dagsordenen

Diverse 
04/02/15 

Søndag den 1. februar afholdt motorsportscoach Tommy Schröter kurset "Bliv din kørers bedste coach" i Racehall. I alt 22 deltagere fordelt på to- og fire hjul, asfalt og jordbane, fra teamchefer til forældre, for at styrke deres arbejde med talenterne.
 

Både forældre og mekanikere var blandt deltagerne, og dagen igennem blev der arbejdet og diskuteret metoder til at styrke de unge racerkørere til at klare udfordringer, sportsligt såvel som personligt.


Tommy Schröter afholdt kurset “Bliv din kørers bedste coach” i weekenden
(Foto: Gripping Media ApS)

At vi alle har forskellige personligheder blev gjort tydeligt med introduktionen af personprofiler, hvor man ved hjælp af fire farver kan vurdere hvordan man agerer i en given situation - og dermed også ændre sin tilgang til situationen.

Der var også indhold til de sponsorsøgende deltagere, da British GT-køreren Morten Dons gav et oplæg omkring sponsorsøgning. Dons har siden han var 14 år selv fundet økonomien til sin karriere, og der blev ivrigt diskuteret oplevelser og erfaringer.

- Det var ikke et helt almindeligt kursus, hvor man sidder ned og skriver notater, fortæller Tommy Schröter. Vi kom igennem nogle øvelser og en masse debat om hvad det egentlig vil sige at coache køreren til de bedste resultater - og selvom enkelte nok mente at det var lige fodformet nok, er jeg sikker på at alle fik nye redskaber med hjem til deres kørere.


Tommy Schröter tilbyder blandt andet coaching ud fra personprofiler, både til kørere, mekanikere, teamchefer og forældre
(Foto: Gripping Media ApS)

Se mere om personprofiler, motorsportscoaching og Tommy Schröter på www.tommyschroter.dk.

Tommy Schröter - Motorsportscoach


Læs mere om:
  • Tommy Schröter
  •      ASETEK SIMSPORTS