Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Monte-Carlo Historique

Klar til De lange knives nat

Rally Monte-Carlo
Historique 

03/02/15 

Uheldene hagler ned over de danske deltagere i historisk Monte-Carlorally
Flere end 250 mandskaber er fortsat med i Rally Monte-Carlo Historique, hvor deltagerne er nået frem til Monaco efter to døgn i bjergene i Ardeche-området. Nu venter De lange knives nat i de maritime Alper nord for Nice, hvor gennemsnitshastighederne er sat så højt, at ingen kan holde dem på de smalle bjergveje.
 

Bedste danske hold er fortsat Jens Gandrup og Kristian Flensbak i Alfa Romeo Alfetta GTV. De er godt på vej mod en placering i top 10.


Bedste danske hold er fortsat Jens Gandrup og Kristian Flensbak i Alfa Romeo Alfetta GTV. De er godt på vej mod en placering i top 10.
(Foto: Michael Eisenberg)

Toni Hansen og Per Brodersen i Audi 80 er nu næstbedste danske hold efter en god dag på de isglatte bjergveje mellem Valence og Monaco.


oni Hansen og Per Brodersen i Audi 80 er nu næstbedste danske hold efter en god dag på de isglatte bjergveje mellem Valence og Monaco.
(Foto: Michael Eisenberg)

Lars Bækkelund og Arne Pagh i Porsche 924 turbo blev forsinket, da de måtte køre bag ved fem andre biler på en specialetape, hvor overhaling ikke var mulig.


Lars Bækkelund og Arne Pagh i Porsche 924 turbo blev forsinket, da de måtte køre bagved fem andre biler på en specialetape, hvor overhaling ikke er mulig.
(Foto: Michael Eisenberg)

Hans Kolby og Jan Østergaard i Au2Parts Lancia Fulvia mistede sekunder, da de måtte bakke i et hårnålesving, hvor de ikke kunne få bilen i gear.


Hans Kolby og Jan Østergaard i Au2Parts Lancia Fulvia mistede sekunder, da de måtte bakke i et hårnålesving, hvor de ikke kunne få bien i gear.
(Foto: Michael Eisenberg)

Bent Mikkelsen og Kim Frandsen i Ford Escort RS 2000 er udgået med motorproblemer i Barème midt mellem Valence og Monaco.

Rallye Monte-Carlo Historique slutter onsdag morgen i Monaco efter nattens krævende bjergveje, hvor deltagerne på to specialetaper typisk får lige så mange strafpoint som på de foregående 12.


Michael Eisenberg

Læs mere om:
  • Monte Carlo
  • 04/02/15 - Monte Carlo - Rally Monte-Carlo Historique
  •  
     

    Rally Monte-Carlo Historique nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: