Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Classic Race Aarhus

Royal deltagelse til Classic Race Aarhus

Classic Race
Aarhus 

04/02/15 

Så er det netop blevet officielt at Classic Race Aarhus igen i år får æren af royal deltagelse.
 

Det strømmer ind med tilmeldinger fra danske og udenlandske racerkørere til dette års Classic Race Aarhus. Nu har en helt særlig deltager også meldt sin ankomst til løbet, der bliver skudt i gang i weekenden den 22. - 24. maj.


HKH Prins Joachim runder her et skarpt hjørne under sidste års udgave af Classic Race Aarhus

Det er Hans Kongelige Højhed Prins Joachim, der nu har meldt ud, at han igen ønsker at deltage i Classic Race Aarhus.

- Det er vi rigtig glade for. Prinsen er jo en fantastisk dygtig kører der går op i løbet med liv og sjæl. Det har altid betydet noget helt særligt for Classic Race Aarhus at have Hans Kongelige Højhed Prins Joachim med i startfeltet, lyder det fra Niels Brøchner, president, Classic Race Aarhus.


HKH Prins Joachim under sidste års åbningsceremoni ved Classic Race Aarhus

Dermed fortsætter prinsen en stor tradition, ikke bare for Classic Race Aarhus, men også for hans team Cortina Racing der har deltaget flere gange. Sidste år vandt HKH Prins Joachim Classic Race Aarhus i sin Ford Lotus Cortina i den samlede historiske 65-klasse for biler før 1965, samt i division 65-4. Hans to hold kammerater Martin Berner og Oscar Davidsen Siesbye blev henholdsvis nummer to og tre i division 65-4, og det var således Cortina Racing der indtog hele sejrspodiet. En flot triumf som holdet igen i år vil forsøge at gentage.


En koncentreret prins før løbet i 65 klassen, Classic Race Aarhus

Classic Race Aarhus er en non-profit organisation og overskuddet går til at skabe bedre trafiksikkerhed for børn. Sidste år blev racefestivalen overværet af 30.000 tilskuere. Flere end 700 frivillige hjælper til før, under og efter løbet. Classic Race Aarhus bliver afholdt næste gang i weekenden 22. – 24. maj 2015.

CRAA.dk


Læs mere om:
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 24/05/15 - Mindeparken (Gadeløb) - Classic Race Aarhus
  •