Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Blancpain GT Sprint Series

Begge Blancpain serier får mere TV tid i 2015

Blancpain GT
Sprint Series 

04/02/15 

Både Blancpain Sprint og Blancpain Endurance serierne får mere tv tid i den kommende sæson.
Det har været begrænset hvad vi har kunnet se fra løbene i DK, men det bliver udvidet væsentligt i år.
 

Eurosport har udvidet sendetiden væsentligt for Blancpain serierne. Sprint serien som af gode grunde har den kortestes løbstid får fuld tv-dækning af deres løb og endda live. 4 af løbene vil blive sendt på Eurosport International, mens de tre resterende vil blive sendt på Eurosport 2. Ydermere vil der om tirsdagen efter hvert løb, være et 26 minutters sammendrag.


Der er dansk deltagelse i begge serier i år
(Foto: ISR Racing)

Det er også blevet noget bedre når det gælder Endurance serien. Der vil efter hvert løb være et sammendrag på 52 minutter. Man har valgt i år ikke at sende løbene live på grund af deres varighed. Der vil dog blive gjort mere ud af 24 timers løbet på Spa-Francorchamps end af de andre. Netop dette løb har i mange året været en af de store klassikere på en ligeså klassisk bane. Her vil der være flere sammendrag undervejs i løbet, ligesom det ventes at man vil transmittere ca. 3 timers live udsendelse fra løbet.

Og der er ekstra grund til at følge med i løbene, for der er dansk deltagelse i Sprint serien i form af brødrene Fjordbach med fornavnene Anders og Thomas der skal deltage i en Audi R8 LMS indsat af ISR Racing teamet. Anders Fjordbach vil også køre i Endurance serien sammen med to endnu ikke navngivne kørere.

Dons

Læs mere om:
  • Anders og Thomas Fjordbach med i Blancpain GT serien
  •