Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Audi Sport TT Cup

Audi Sport TT Cup – ny one-make cup for unge talentfulde kørere

Audi Sport TT Cup 
31/01/15 

Der har været en overvældende interesse for den nye Audi Sport TT Cup, og arrangørerne modtog hele 165 ansøgninger til de 18 pladser.
 

De 18 pladser er blevet tildelt ved en etapevis udvælgelsesproces, mens ekstra 6 pladser vil blive besat med skiftende gæstekørere. De 18 kørere kommer fra i alt 13 lande fordelt på 3 kontinenter, og gennemsnitsalderen er 20 år, hvor den yngste kører er 16 år, mens den ældste er 25 år. Audi Sport TT Cup understreger med dette netop Audis support af talentfulde unge kørere, der med Audi Sport TT Cup får en mulighed for at komme ind i motorsportsverdenen.


(Foto: Audi)

Fra Danmark har den unge talentfulde kører Nicolaj Møller Madsen, der selv har et defineret mål om at køre Le Mans i 2017, fået en plads blandt de 18 kørere.

Den nye Audi one-make cup vil blive afholdt i alt 6 gange i 2015 med to løb hver gang. Sæsonen starter den første weekend i maj ved det første DTM, der køres på Hockenheim banen.

Race-versionen af den nye Audi TT leverer 310 hk med en vægt på kun 1.125 kg. Ved hjælp af en såkaldt push-to-pass funktion kan den to-liters TFSI motor kort boostes med 30 hk. Alle biler vil blive centralt stillet til rådighed af Quattro GmbH.


(Foto: Audi)

Audi Sport TT Cup 2015 kalender
1.-3. maj: Hockenheim (D)
26.-28. juni: Norisring (D)
31. juli – 2. aug: Red Bull Ring (A)
11.-13. sep: Oschersleben (D)
25.-27. sep: Nürburgring (D)
16.-18. okt: Hockenheim (D)

AUDI Danmark

Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  •