Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Blancpain GT Sprint Series

Anders og Thomas Fjordbach med i Blancpain GT serien

Blancpain GT
Sprint Series 

28/01/15 

Det tjekkiske ISR Racing team er i fuld gang med forberedelserne til teamets 2015 sæson. Man deltager i Blancpain GT Sprint serien hvor man har lavet aftale med de danske kørere og brødre, Anders og Thomas Fjordbach.
 

De to unge kørere skal køre i en af teamets to Audi R8 LMS racere i Blancpain GT Sprint serien. Anders Fjordbach vil endvidere også deltage i Blancpain GT Endurance serien sammen med to endnu ikke bekræftede kørere.

De to Fjordbach får deres egen bil helt for sig selv når de skal køre i Blancpain GT Sprint serien i år. De to brødre har skrevet kontrakt med det tjekkiske ISR Racing team, som har deltaget i flere år i GT racing.


(Foto: ISR Racing)

Anders Fjordbach har kørt gokart i flere sæsoner inden han begyndte at køre i forskellige mærke-serier som VW Polo Cup og Renault Clio Cup. Efter et par års pause, vendte han tilbage i 2012 for at køre i DTC serien hvor han kørte i alt i 3 år. I 2014 sluttede han sammen med sine medkørere på en andenpladsen i Dubai 24 timers løbet, efter at have været i føring i godt 18 timer. Det blev revancheret i år hvor han var med til at vinde i klassen.


(Foto: ISR Racing)

Thomas Fjordbach som er lillebror'en har en lignende karriere der først startede i gokart med flere nationale mesterskaber. Så gik turen til Renault Clio Cup hvor han kørte i årene 2011 - 2013. I 2013 deltog han også i VW Scirocco Cup Asia med 1 sejr og hele 9 gange på podiet. Det blev også til deltagelse i Scirocco R China Masters og Ferrari Challenge Taiwan. Sæsonen blev tilbragt i GT Asia hvor han kørte sig til en sejr og 9 podieplaceringer som i alt indbragte en samlet tredjeplads.


(Foto: ISR Racing)

ISR Racing