Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SportsCar Championship

Jan Magnussen klar til Daytona-kamp

SportsCar
Championship 

24/01/15 

Jan Magnussen sluttede fredagens sidste træning på en andenplads i GTLM-klassen og føler sig nu klar til 24-timers hård battle på Daytona International Speedway i Florida.
 

Sidste træning før starten på årets 24-timersløb på Daytona International Speedway forløb tilfredsstillende for Jan Magnussen, der sluttede som næsthurtigste kører i GTLM-klassen.


(Foto: janmagnussen.dk)

– Vi fik rettet den fejl, vi lavede med bilens opsætning op til kvalifikationen, så nu kører den perfekt igen, lyder kommentaren fra Jan Magnussen fredag aften.

Det var en forkert indstilling i bilens undervogn, som gjorde det vanskeligt at følge med teamkammeraten Oliver Gavin i søsterbilen under kvalifikationen torsdag eftermiddag. Problemet var således til at løse, og derfor kunne Jan Magnussen altså slutte sidste træningssession blandt de hurtigste i klassen.

– Vi er klar nu. Og vi er meget bedre forberedt end sidste år, forklarer Jan Magnussen, som deler Corvette C7.R #3 med Antonio Garcia og Ryan Briscoe.

Det er anden gang, Corvette Racing deltager i 24-timersløbet på Daytona med C7-modellen. Første gang var i 2014, hvor ingen at teamets to biler formåede at gennemføre dét, der også var deres allerførste løb.

– Jeg er ret sikker på, at det går os bedre i år. Både Antonio, Ryan og jeg er glade for den måde, bilen kører på. Teamet har gjort et fantastisk stykke arbejde og Corvette Racing er klart favoritter til at vinde årets 24-timersløb. Jeg håber, vi kan give teamet den belønning.

24 Hours of Daytona skydes i gang lørdag eftermiddag klokken 14.10 lokal tid. Danske fans kan følge løbet live på Fanschoice.tv fra kl. 20.10 dansk tid.

Jan Magnussen Racing


Læs mere om:
  • Daytona
  • 24/01/15 - Daytona - SportsCar Championship
  •