Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Peugeots dobbelte Danmarksmestre i nyt set-up

Rally 
16/01/15 

To af sidste sæsons mest succesfulde rallybiler vil også være at finde i feltet, når der i år skal kæmpes om Danmarksmesterskabet i rally. I 2014 scorede den nye Peugeot 208-model DM-titler i henholdsvis 2WD- og 4WD-divisionerne, og det er disse titler, man søger at følge op på i den nye sæson. Men det kommer til at ske i et ændret set-up.
 

”Teamet skifter i 2015 navn til Peugeot Total Dealer Team DK. Total har ligesom Peugeot Danmark og Peugeot Forhandler Foreningen længe været sponsor for teamet, men får en mere fremtrædende rolle omkring teamet,” siger Kjeld Seidler, der også selv får en anden rolle i teamet. Han vil fremadrettet fungere som teamchef og overtager således de opgaver i teamet, som Jens-Ole Kristiansen tidligere har varetaget. ”Jens-Ole og jeg har haft et rigtig godt samarbejde og jeg vil derfor gerne benytte lejligheden til at rette ham en stor tak”.


Total kommer til at spille en central rolle i Peugeot Total Dealer Team DK.
(Foto: Peugeot Total Dealer Team DK)

Stærkt team set-up

Også når det gælder bemandingen af Peugeot Total Dealer Team DK’s to biler, er der sket justeringer.

”Christian Jensen og Freddy Pedersen fortsætter i den Peugeot 208 T16, som de sidste år vandt Danmarksmesterskabet med i 4WD-divisionen,” forklarer Kjeld Seidler.

”Kim Madsen skal også forsvare sin position som Danmarksmester bag rattet af sin Peugeot 208 R2, men i lidt andre rammer. Dels betyder en ændring i klassestrukturen, at han skal kæmpe i 2WD-divisionen op til 1600 cm3, dels bliver det med Anja Posorski som co-driver. Anja er en meget erfaren co-driver, og i 2011 vandt hun sammen med Brian Madsen DM-guld i 4WD-divisionen – i øvrigt for næsen af Christian og Freddy!”


Titlerne skal forsvares. Det er den klare melding fra Peugeot Total Dealer Team DK.
(Foto: Peugeot Total Dealer Team DK)

”Målsætningen er at genvinde mesterskaberne”, understreger Kjeld Seidler. ”Vi er glade for at fortsætte samarbejdet med Peugeot og sammen forsvare medaljerne, og med vores stærke set-up med biler og mandskab føler vi os i den grad kampklar”.

DM-programmet skydes i gang på den sidste lørdag i april i Sønderjylland.

Peugeot Total Dealer Team DK


Læs mere om:
  • Christian Jensen
  • Freddy Pedersen
  • Jens-Ole Kristiansen
  • Kim Madsen
  • Kjeld Seidler
  •