Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Classic Race Aarhus

Classic Race Aarhus ansætter Danmarksmester

Classic Race
Aarhus 

15/01/15 

CRAADen tidligere racerkører Tommy Schröter har vundet et utal af mesterskaber. Nu skal han trimme Nordeuropas største racerløb for klassiske sportsvogne.
 

Den femdobbelte Danmarksmester har indgået en aftale med Classic Race Aarhus, hvor han får til opgave at trimme en organisation der har store ambitioner.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi har store ambitioner i Classic Race Aarhus og vi er slet ikke i tvivl om, at vi med Tommys hjælp fremover vil kunne tilbyde et endnu stærkere og bedre racerløb ikke bare for publikum men også kørerne, fortæller Niels Brøchner der er præsident for racefestivalen.


Tommy Schröter

Tommy Schröters opgave bliver at optimere arbejdsgangene i hele organisationen, og særligt de mange opgaver i administrationen vil få et grundigt eftersyn. Tommy Schröter har en lang karriere som racerkører bag sig, han har vundet fem Danmarksmesterskaber blandt andet i gocart, Formel Ford og DEC for sportsvogne. Han har de seneste år arbejdet som professionel coach for nogle af landets bedste racerkørere her i blandt Nicki Thiim som vandt sidste års Le Mans.

Det her er jo en meget spændende opgave for mig. Groft sagt er der ikke den store forskel på at trimme en bil, en racerkører eller en større organisation. Man skal ind og skrue i tingene, skille det ad og samle igen. Det handler om at styrke det der er godt og skære uhensigtsmæssighederne væk, lyder det fra Tommy Schröter.

Tommy Schröter kender Classic Race Aarhus i forvejen, han har i flere år været teamchef for en af deltagerne, og det er en stor fordel mener han:

Jeg kender jo racefestivalen indefra. De 700 frivillige der hvert år knokler for, at få det her til at køre skaber en helt særlig kultur i organisationen, som vi skal holde hånden under og støtte så den kan få lov at udvikle sig optimalt.

Classic Race Aarhus - CRAA.dk


Læs mere om:
  • Tommy Schröter
  • Mindeparken (Gadeløb)
  •