Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SportsCar Championship

Daytona test - søndag

SportsCar
Championship 

12/01/15 

Der var dømt nedtrapning af testkilometer, omgange og deltagere da søndagen på Daytona banen skulle gøres op.
Det havde dog sin naturlige årsag. Mange af deltagerne var meget tilfredse efter testen, og har bl.a. mange data der skal evalueres på i de næste to uger.
 

Vejret var imod deltagerne i årets første test på Daytona banen i Florida hvor United SportsCar Championship har afholdt den traditionsrige test "The Roar Before the Rolex 24 at Daytona" her i weekenden.

Søndagen var planlagt til at være sidste testdag og havde det ikke været for nogen få biler på banen i to sessioner, kunne søndagen for så vidt have været aflyst, for det var regnvejr da deltagerne vågnede op. Der blev dog kørt alligevel af nogen, dog ikke af Corvette Racing der i stedet valgte at pakke sammen.

ESM teamet som var tilmeldt med to biler, valgte kun at teste med én bil. Desværre var det ikke bilen med David Heinemeier Hansson der kørte.


Eneste dansker-bil i aktion søndag
(Foto: Nate Napierala)

Derimod The Racers Group med hele vejen. Aston Martin bilen med Christina Nielsen og Christoffer Nygaard var med i alle sessioner hen over weekenden, undtagen i en hvor der sandsynligvis pågik noget genopbygning efter at Christoffer Nygaard desværre mødtes med betonmuren lidt for hårdt.

I det kombinerede resultat satte Corvette #3 den fjerdebedste tid i GTLM klassen men var til gengæld 4 placeringer bedre end søsterbilen.

I GTD klassen TRG AMR bilen med de to danske kørere trods uheld køre sjettebedste tid.

I P klassen - den for LMP2 og Daytona Prototype biler - var det Corvette DP biler på de to første pladser efterfulgt af den nye Ligier JPS2 med Honda motor fra Michael Shank Racing.

Næste arrangement for USCC serien er det berømte "Rolex 24 At Daytona" som køres i dagene 24. - 25. januar med test og kvalifikation fra d. 22. januar.


Læs mere om:
  • Daytona
  • 11/01/15 - Daytona - SportsCar Championship
  •