Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Ginetta Junior

Patrik Matthiesen kørte sig til fuld sæson med HHC Motorsport

Ginetta Junior 
09/01/15 

Efter at en imponerende debut i Britisk Motorsport’s Kick Start Ginetta Junior Winter Series har 16 årige Patrik Matthiesen fra Hammelev ved Haderslev lavet aftale for 2015 sæsonen med det Yorkshire baserede HHC Motorsport, og skal med dem køre om 2015 Ginetta Junior Championship.
 

Med mere end 6 års national og international karting og flere mesterskaber bag sig er den unge dansker klar til at gå i gang med sit første store mål i sportsvogn’s verdenen, 2015 Ginetta Junior Championship. Patrik havde en mere end vellykket debut weekend på Snetterton i November, hvor bl.a. det blev til en velfortjent plads på podiet, dette endda med meget få tests forinden.

Patrik Matthiesen er begejstret for sine chancer forud for 2015 sæsonen og udtaler:
"2014 var et vanskeligt år hvor jeg kun havde begrænset mulighed for at teste op til vinter-serien, træningen på banerne var for det meste erstattet af mental og fysisk træning".
"Mit resultat på Snetterton, viser, at jeg er parat til den udvikling, som jeg forventer at nyde gavn af gennem mit arbejde og engagement med HHC Motorsport".


Patrik Matthiesen

Charlie Kemp, kommerciel direktør for HHC Motorsport, tilføjer:
"Vi er glade for at byde Patrik velkommen som kører til vores 2015 line-up".
"Den måde, han kørte på under vinter-serien på Snetterton Racing Circuit viste os, at han har evnen til at lære og køre på de for ham nye baner som 2015 Ginetta Junior Championship skal køres på, og med den erfaring unge Matthiesen kommer med, vil han helt sikkert efter et koncentreret test program, som allerede starter om 14 dage på Brands Hatch, over de næste par måneder blive meget konkurrencedygtig".


Patrik Matthiesen

Patrik Matthiesen er i skrivende stund i fuld sving med at få de sidste brikker på plads til når legendariske håndboldspiller Lars Christiansen den 3. februar kommer og holder sit foredrag ”Når Sandheden skal frem” på Tørning Mølle. Dette og Patrik’s deltagelse i Ginetta Junior Championship er nogle få blandt mange skridt på stigen for at opfylde sin drøm om at blive professionel Racerkører og deltagelse i det prestigefyldte 24 Timers Le Mans løb.

www.PatrikMatthiesen.com


Læs mere om:
  • Patrik Matthiesen
  •