Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme Turbo

Mikkel Mac - Ny topkandidat til Danish Supertourisme Turbo Championship 2015

Danish
Supertourisme
Turbo 

01/01/15 

Supertourisme tilrækker stadig flere af de allerstørste danske motorsportsnavne, med eet fælles mål, at vinde. Med Mikkel Mac’s entre i Supertourisme Turbo, skærpes det i forvejen hårde felt, og Mac løfter endnu engang, konkurrenceniveauet og prestigen omkring serien, til nye højder.
 

At dømme ud fra Mikkel Mac’s resultater igennem de seneste år, så er det en absolut realistisk ambition. Han kom for alvor frem i rampelyset, da han steg ind i DTC feltet i 2012, hvor han kørte for Fukamuni teamet side om side med Jan Magnussen. Her markerede han sig med flere flotte sejre og særligt hans suveræne kørsel ved flere løb i vådt føre, satte en tyk streg under hans enorme talent.


Mikkel Mac

De flotte resultater gik da heller ikke ubemærket hen, da han i 2013 deltog i den internationale Maserati Trofeo World Series for Formula Racing og kvitterede med ikke mindre en 2 VM titler.

I 2014 fik Mikkel sin debut på den helt store scene i European Le Mans Series, hvor han delte Formula Racings Ferrari 458 GT3 sammen med sin gamle teammakker, Jan Magnussen og tredjekører, Johnny Lauersen. Kun en uheldig defekt på et baghjulsleje, afholdt trioen fra at vinde mesterskabet, så de desværre måtte nøjes med en andenplads i det samlede mesterskab, men stadig med en fornem status på 4 podieplaceringer ud af 5 løb.

Mikkel Mac udtaler:
”Jeg er meget beæret over denne fantastiske mulighed for at køre Supertourisme. Jeg har fulgt udviklingen på tæt hold siden konceptet blev annonceret og har arbejdet intenst på at få enderne til at nå sammen for min deltagelse. Jeg har allerede signet med Formula Racing til et fuldt program i ELMS serien i 2015, og da det viste sig, at Supertourisme-kalenderen ligger helt perfekt i forhold til ELMS kalenderen, så faldt de sidste ting endelig på plads”.

”Jeg glæder mig enormt meget til at skulle køre hjemme foran de danske fans, da det betyder meget for mig at køre foran den nation jeg selv kommer fra og jeg ønsker selvfølgelig også at blive mere kendt for de resultater jeg står for, så min nuværende fanskare kan vokse sig større. Med deltagelse i to løbsserier i 2015, får jeg mere tid bag rattet, hvilket er det jeg drømmer om”.

”Jeg tror konkurrencen bliver ekstrem hård, og det lader til at der er flere topnavne som er på vej, men målet er helt enkelt, jeg skal på podiet hver gang og jeg skal vinde mesterskabet. Det bliver meget spændende at se hvordan det hele forløber, der er jo flere nye ting på programmet. Pitstop har jeg jo prøvet før i ELMS, men det lyder fedt og jeg kan ikke vente på at sneen er smeltet, så vi kan få rullet de første omgange og få fundet de rigtige set-up inden starten går på Padborg Park i April. ”


Mikkel Mac og Kim Rødkjær

Danish Supertourisme Turbo


Læs mere om:
  • Mikkel Mac
  •