Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Race Academy

Bliv din kørers bedste coach

Race
Academy 

27/12/14 

Som racerkører på både 2 og 4 hjul er det utroligt vigtigt med de rigtige personer omkring sig, som kan give den optimale støtte og opbakning. Motorsportscoach Tommy Schröter vil nu gerne lære forældre og mekanikere hvordan de bedre kan hjælpe deres børn / kørere med at blive endnu bedre. I samarbejde med Classic Race Aarhus og racerkøreren Morten Dons, har han valgt at sætte fokus på emnet.
 

“Min fokus har hidtil kun ligget på at gøre kørerne bedre, men en forkert indgangvinkel fra en forælder eller en mekaniker, kan hurtigt “ødelægge” en hel del, mentalt, hos en kører. Derfor synes jeg at det også er vigtigt at sætte fokus på de personer som er tæt omkring køreren”, fortæller Tommy Schröter.


Tommy Schröter
(Foto: Gripping Media ApS)

En super-motiveret kører kan hurtigt blive usikker hvis en forælder kommer med nogle forkerte input, hvorimod en forælder med den rigtige coaching-teknik pludselig kan hjælpe køreren en hel del i den rigtige retning.

“For at gøre noget ved det, har vi valgt at arrangere et formiddags-kursus, hvor jeg vil sætte fokus på adfærdsprofiler. Dette for at skabe langt større forståelse hos personerne omkring køreren. Udover dette vil jeg også give nogle gode samarbejdsøvelser og som en bonus vil racerkøreren Morten Dons komme og fortælle omkring sponsorsøgning.

Arrangementet afvikles i Racehall (Viby J), søndag d. 1. februar fra kl. 9.00 - 13.00. Pris for deltagelse er 1.000 kr. + moms og sidste tilmeldingsfrist er d. 20. januar.

Tilmelding til: ts@drive4fun.dk eller 29 41 65 68.

Tommy Schröter - Motorsport Coach

Morten Dons


Læs mere om:
  • Tommy Schröter
  •      ASETEK SIMSPORTS