Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

24H Series

Kasper Jensen og Kim Holmgaard nyt makkerpar i tysk Porsche-team

24H Series 
26/12/14 

De har før været konkurrenter, men nu skal de to nordjyske racerkørere Kasper Jensen og Kim Holmgaard ikke længere bekrige hinanden på de internationale racerbaner. De skal i stedet samarbejde om at opnå topresultater. Og det endda i helt nye rammer.
 

”Kasper og jeg kender hinanden rigtig godt, ikke blot fra racerbanerne, men også fra Aalborg, hvor vi begge to bor,” fortæller Kim Holmgaard. ”Som racerkører kan man jo ikke bare nøjes med at sidde bag rattet af en racerbil. Det er også vigtigt at kunne finde det nødvendige grundlag for at kunne deltage, og her har vi ofte talt sammen og udvekslet erfaringer. Vi fandt ud af, at der var basis for et egentlig samarbejde, så vi i fællesskab kunne arbejde målrettet på at skabe os et racerprogram.”


Kim Holmgaard og Kasper Jensen har indgået aftale med HRT Performance

Første kapitel i det nye samarbejde begynder i den anden weekend af januar. Her skal Kasper Jensen og Kim Holmgaard deltage i årets udgave af det 24-timers løb i Dubai, der traditionelt skyder en ny racersæson i gang.

”Vi har indgået et samarbejde med HRT Performance, der er baseret i Hamborg,” fortæller Kasper Jensen. ”Teamet har mange års erfaring med langdistanceløb fra den løbsserie, som køres på Nürburgring, og de råder over en stribe Porsche 911 GT3 Cup-racere, og det er netop sådan en, vi skal køre ved løbet i Dubai.”

”Hverken Kim eller jeg har haft lejlighed til at prøve racerbilen, for den blev allerede i efteråret sendt med fragtskib fra Amsterdam, så den kan nå frem til løbet, men en Porsche 911 GT3 er den mest producerede racerbil i verden, og det er der en grund til. Det er en rigtig god racerbil, og i Dubai kommer vi i vores klasse til at skulle kæmpe mod 16 andre teams, der også kører sådan en racerbil!”

Årets udgave af 24-timers løbet i Dubai bliver det tiende i rækken, og det lille jubilæum markerer samtidig starten på en ny æra. Arrangørerne af løbet i de Forenede Arabiske Emirater står også bag en række andre langdistanceløb under navnet 24H Series, og denne løbsserie har i år for første gang fået officiel international status af det internationale bilsportsforbund, FIA.

Kim Holmgaard


Læs mere om:
  • Kasper Juul Jensen
  • Kim Holmgaard
  • Dubai
  • 10/01/15 - Dubai - 24H Series
  •      ASETEK SIMSPORTS