Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Ny fører og nyt team i DTC 2015: Heidi Frydenhaug

DTC 
24/12/14 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipHidtil har der kun været én pige i Auto-G Danish Thundersport Championship og Norwegian Thunder Car Championship, men nu kommer endnu en pige til start i de to mesterskaber. Det er Heidi Frydenhaug, Norge, der har købt Casper Elgaards Ford Mustang, som i år vandt Auto-G Danish Thundersport Championship 2014!
 

”Det er vældigt dejligt at være kommet så langt mod mit mål, og jeg ser utrolig meget frem mod 2015 sæsongen i DTC”, siger Heidi Frydenhaug. ”Nu er der kun en vej frem mod målet, som er og blande sig med de etablerede førere", siger hun.


Heidi Frydenhaug vil i 2015 køre Auto-G Danish Thundersport Championship og Norwegian Thunder Car Championship. Billedet er fra en test i Anders Brofalks bil.
(Foto: Rune Næss)

Heidi Frydenhaug har mange års motorsportserfaring. Som andre har hun som barn og ung kørt gokart, hvor hun kørte fra hun var ti til hun blev 20 år, som toppede med deltagelse i Verdensmesterskaberne i Italien i klassen ROK. Ved overgangen til asfaltracing skiftede hun til Syver Race Cuppen. Her kørte kun i fire sæsoner og tog flere mesterskaber, inden hun for to år siden stillede til start i den norske GT-klasse i en Renault Clio III. Her var hun senest til start ved GP Danmark på FDM Jyllandsringen i Special Saloon Car-klassen.

Heidi Frydenhaug har endnu ikke haft lejlighed til at testkøre sin Ford Mustang, men sidste år var hun til test på Ring Knutstorp i den bil som Anders Brofalk, Sverige, har anvendt i den svenske serie.


Læs mere om:
  • Heidi Frydenhaug
  •