Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Informationer fra Motorsporten.dk

Glædelig jul og godt nytår

Info 
21/12/14 

Hele teamet bag Motorsporten.dk ønsker vore kære læsere, annoncører samt alle vores samarbejdspartnere, en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår.
 


(Grafik: Ulrik Them Poulsen)

Året 2014 nærmer sig sin afslutning og her i den søde juletid kan vi se tilbage et rigtigt godt motorsportsår og samtidigt rette blikke fremad mod et lovende år. Kalenderen er ihvertfald godt fyldt op.

Vor tids største racerkørere har atter vist at de bare kan det der med at styre en racerbil hurtigt rundt på banerne, for nogle kom deres ypperste drømme til virkelighed, for en anden kom udmeldingen at det var blevet tid til at træde et skridt tilbage og lade andre om at fortsætte titelkampen forbi "Nine is fine".

Vi fra Motorsporten.dk ser frem til endnu en god og spændende motorsportssæson i sæson 2015, med en masse godt og underholdende ræs.

Glædelig jul og godt nytår

Teamet bag Motorsporten.dk


Se alle de tidligere tegninger fra Ulrik Them Poulsen / Poulsen Racing Design
 ASETEK SIMSPORTS