Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Ny Lada Vesta på vej mod første test

WTCC 
18/12/14 

Ladas nuværende Granta model er på vej til de evige WTCC marker, hvor den er gået på pension efter sæsonafslutningen i Macau.
Næste generation er på vej og Lada har for længst meldt ud hvilken bilmodel den kommende racer skal bygges over og hvem der skal køre den. Første test er om en måneds tid.
 

Granta ud, Vesta ind. Det er sådan det bliver i 2015 WTCC sæsonen når Lada fortæller. Granta modellen er sendt på pension, og den nye Vesta har været på vej i et stykke tid. Lige nu er mekanikere og teknikere i fuld gang med at klargøre tre biler til Ladas fabriksteam.

Rob Huff, Mikhail Kozlovskiy og James Thompson er de tre kørere der er på kontrakt i den kommende sæson, og de starter den praktiske del af arbejdet i slutningen af januar måned hvor Lada tester den nye Vesta for første gang. Ifølge alle forlydender vil alle tre biler være med ved den række af tests som Lada har planlagt.

Det bliver måske noget intenst for teamet idet første løb køres i den første weekend i marts måned i Argentina på Termas de Rio Honda banen. Allerede nu er der forventningerne om sejre. Som det udtrykkes fra teamchef Bo Andersson, så betyder en ny bil flere nye sejre.

Dons

Læs mere om:
  • Termas de Río Hondo
  • 08/03/15 - Termas de Río Hondo - WTCC
  •