Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Dennis Lind til Massive Motorsport

DTC 
11/12/14 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipVinderen af DTC 2013, Dennis Lind, bliver en del af Massive Motorsport fra næste sæson. Han udgør sammen med Casper Elgaard den duo, de andre deltagere i DTC skal slå.
 

Massive Motorsport har sikret sig endnu en vinder bag rattet. I dag skriver den 21-årige kører, Dennis Lind, under på en kontrakt for 2015 sæsonen af Danish Thundersport Championship. Han har på trods af sin unge alder både vundet DTC og flere udenlandske løb.

Dennis Lind glæder sig til næste års kamp om førstepladsen blandt dansk motorsports bedste racerkørere.

”Det bliver rigtig godt at arbejde sammen med så erfarne folk. Massive Motorsport er måske nok et helt nyt team, men Casper Elgaard og resten af holdet har så meget erfaring, at vi nok skal få mange gode løb og et godt teamarbejde. Casper viste jo sidste år, at han kunne vinde mesterskabet, og vi bygger videre på det fundament,” siger Dennis Lind.


Casper Elgaard og Dennis Lind har onsdag underskrevet kontrakt.
(Foto: Jesper Ballyby)

Den bedste kører til teamet
Sportsdirektør og kører hos Massive Motorsport, Casper Elgaard, er naturligvis også yderst tilfreds med at få Dennis Lind med på holdet.

”Dennis Lind er et af de største talenter, vi har i Danmark lige nu. Samtidigt har han allerede en stor erfaring fra DTC, hvor han vandt mesterskabet i 2013. Vi kan ikke få en bedre kører end ham,” fortæller Casper Elgaard.

Dennis Lind selv er sikker på, at 2015 bliver et godt år.

”Det bliver kæmpe stort. Jeg har jo lidt haft, det man kalder, et off år. Selvom jeg har kørt meget race, kunne det godt have været mere stabilt, så derfor glæder det mig rigtigt meget, at jeg har sæson 2015 på plads allerede,” siger Dennis Lind.

Tårnhøje målsætninger
Han er ikke bange for konkurrencen fra den forsvarende DTC mester og teamkammerat.

”Nu skal vi jo begge vende os til at give lidt ekstra plads, når vi overhaler hinanden. Jeg er helt sikker på, at vi bliver rigtig stærke sammen. Casper kan lære mig en masse og på samme tid, håber jeg også, jeg kan lære ham lidt, sådan at vi hele tiden holder fokus på at være de hurtigste,” fortæller Dennis Lind med et smil.

Og der bliver også brug for hurtigheden og professionalisme, for Massive Motorsports målsætninger er høje.

”Med en kørersammensætning af de to seneste års DTC-mestre må vi sige, at vi stiller op med et stærkt team. Og med et stærkt team skal vi også sætte høje målsætninger, så vi går både efter at vinde det individuelle DTC mesterskab samt teammesterskabet,” siger Casper Elgaard

Første test af styrkeforholdet bliver 25.-26. april til åbningsløbet på FDM Jyllandsringen.

Massive Motorsport


Læs mere om:
  • Casper Elgaard
  • Dennis Lind
  • Kristian Poulsen
  •