Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Racerkørerne gik ni huller

Diverse 
05/12/14 

Motorsportscoach Tommy Schröter inviterede sine tilknyttede racerkørere til en anderledes afslutning på 2014-sæsonen, da han 15. november samlede 12 kørere til et slag golf på Haderslev Golfklub.
 

Formålet var, ud over at sige tak for en god sæson, at give de unge talenter mulighed for at prøve kræfter med en anden sportsgren, som måske endda kunne give gode input til deres egen sport. Det skete blandt andet igennem en række øvelser som led i golfspillet, hvor ratjonglørerne fandt ud af at det ikke er “bare lige” at styre en bold med en kølle.


Rattet og styret blev skiftet ud med køller for en stund
(Foto: Tommy Schröter)

Efterfølgende kunne talenterne læne sig tilbage og nyde et foredrag med den professionelle golfspiller, Mark Gates, som havde en masse gode input til dét at arbejde professionelt med sin sport.

- Jeg tror at det er vigtigt, at man som sportsmand ikke bare sidder og stirrer sig blind på sin egen sport og sine egne udfordringer. Mange problemstillinger går igen, uanset om vi taler motorsport, håndbold eller golf - og her er det sundt at lære lidt af hinanden, siger Tommy Schröter.


Mark Gates fortalte om livet som professionel golfspiller
(Foto: Tommy Schröter)

Tommy Schröter selv kunne præsentere sit nyeste tiltag for talenterne: Personprofiler. Fordelt på fire farver kan han, når køreren har gennemført en test på nettet, præsentere en meget præcis analyse af kørerens personlighed. Både styrker og udfordringer kommer frem i analysen og giver muligheden for at gå i dybden med mentaltræning.

- Det er imponerende hvordan noget avanceret som en personprofil kan gøres så simpelt, at alle kan forholde sig til den. Profilen giver tit forståelsen for hvorfor, en kører agerer på bestemte måder. Og når man forstår hvorfor er det meget lettere at arbejde med.

Det er næppe sidste gang at Tommy Schröter samler talenterne til en anderledes dag lidt uden for komfortzonen.

Tommy Schröter - Motorsportscoach


Læs mere om:
  • Tommy Schröter
  •      ASETEK SIMSPORTS