Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Copenhagen Historic Grand Prix

Billetsalg til CHGP 2015 fra den 1. december

CHGP 
30/11/14 

CHGPCopenhagen Historic Grand Prix åbner billetsalget til næste års store motorsportsbegivenhed, der løber af stablen i weekenden den 1. - 2. august
 

Allerede den første kalenderdag i julemåneden starter billetsalget til Copenhagen Historic Grand Prix 2015 og traditionen tro, er det i den første weekend i august, at den enestående motorsportsbegivenhed samler i hundredevis af racerbiler til motorløb, på den Københavnske bybane Bellahøj Park.


(Foto: CHGP)

Igennem årerne har de mange klassiske racerklasser, og det prestigefyldte Royal Pro-Am-løb, udviklet sig til et tilløbsstykke for alle aldersgrupper, og Copenhagen Historic Grand Prix er en unik mulighed for, ikke kun borgerne i København, men hele Danmarks befolkning, at opleve både historisk og moderne motorsport i rammer, der også omfatter et stort børne- og familieområde samt stand- og biludstilling.

Foruden de historiske klasser og specielarrangeret opvisningsløb, vil publikum til næste års Copenhagen Historic Grand Prix, igen kunne opleve moderne motorsport i form af Auto-G Danish Thundersport Championship, der i 2015 vil køre en fuld tællende mesterskabsafdeling i forbindelse med den traditionsrige racerweekend. I de klassiske rammer vil det henover weekenden vise tilskuere og gæster motorsport fra ’dengang far var dreng’ og til nu. Udover at løfte eventen, styrker det organisationens ambition om at skabe en fantastisk motorsportsoplevelse for hele familien i et historisk og festligt perspektiv.

Copenhagen Historic Grand Prix ønsker fortsat at styrke begivenhedens potentiale og omfang, og har justeret prisniveauet for flere af de forskellige billettyper, der kan købes både i forsalg samt i weekenden, hvor arrangementet afholdes.

Ved forsalg er en endagsbillet således nedsat med 25 kroner til 295 kroner, mens en weekendbillet og tribuneplads er blevet henholdsvis 50 kroner og 25 kroner billigere.

Billetter kan købes via billetlugen: www.billetlugen.dk

CHGP
Thomas Wulff


Læs mere om:
  • Bellahøj (Gadeløb)
  • 02/08/15 - Bellahøj (Gadeløb) - CHGP
  •