Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Ferrari med hurtig konsekvens

Formel 1 
25/11/14 

En konsekvens der har været hurtigere end bilerne
2014 sæsonen var ikke nogen succes for den stejlende hingst fra det nordlige Italien. Tværtimod så lykkedes det hverken for Fernando Alonso eller tilbagekomne Kimi Räikkönen at præstere det store.
Teamchefen holdt kun i 8 måneder, så blev der skiftet ud på den post. Ny på den til tider udsatte post hos Ferrari er Maurizio Arrivabene.
 

Fernando Alonso forlader Ferrari teamet og det samme gør også den hidtidige teamchef, Marco Mattiacci. Mange troede ellers at man havde set lyset hos Ferrari da Marco Mattiacci blev ansat, men der gik ikke langt tid før der blev snakket i krogene. Luca di Montezemolo der vel var den der ansatte Marco Mattiacci, blev gået fra sin stilling som den absolut ledende figur hos Ferrari. En post han alligevel ville have forladt inden for kort tid, hvis rygterne taler sandt. Datoen fik han så ikke lov til selv at bestemme.


De her har fået ny chef
(Foto: Ferrari media)

Den nye ledelse har besluttet at Marco Mattiacci ikke formåede at slå til som det var forventet, og han har fået besked på ikke at møde på arbejde hos Ferrari i Maranello mere, andet end for at tømme sit kontor.

Maurizio Arrivabene er ikke helt ukendt i Formel 1 kredse. Han beklæder i øjeblikket en højtstående stilling hos Philip Morris, en af Ferrari teamets store sponsorer gennem tiden. Jo, det er dem med den tidligere stregkode på bilerne. Desuden er han medlem af Formel 1 kommissionen. Maurizio Arrivabene er allerede tiltrådt i skrivende stund.

Dons

Læs mere om:
  • Scuderia Ferrari
  •