Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

TCR Series

Engstler skifter klasse og mærke

TCR Series 
21/11/14 

Spørger man nogen om hvilken bil Franz Engstler kører i, så er svaret sandsynligvis BMW, og det er da også at det har han gjort i mange, mange år og også har gjort i år i TC2 klassen i WTCC serien.
Men nu er det slut. Franz Engstler skifter både klasse og bilmærke.
 

Det er slut med at Liqui Moly reklamerne på Franz Engstlers BMW'er for den aldrende tyske racerkører skifter klasse og bilmærke. Fra 2015 hedder det deltagelse i den nyoprettede serie TC3 International Series. Og bare rolig, det lader til at teamnavnet ikke skifter, så Liqui Moly følger med Franz Engstler.


Frans Engstler har været på podiet flere gange. Her er det på Paul Ricard
(Foto: FIA WTCC)

Det gør bilmærket ikke idet Franz Engstler og teamet har meddelt at man udover skiftet til en ny klasse og serie, skifter BMW'en ud med et andet tysk mærke nemlig VW. Det bliver Golf modellen der fremover skal være Engstler teamets foretrukne. Man vil straks fra starten stille op med 3 biler. Hvem kørerne bliver, er der slet ikke tale om endnu. Man glæder sig over at være med i en ny serie, og sammen med en række privatkørere danne en ny serie. Serien skal forholdsvis køre i Asien, men det passer teamets sponsor fint, idet det er her man vil ekspandere.

Dons

Læs mere om:
  • Franz Engstler
  • Liqui Moly Team Engstler
  •