Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Valget faldt på Will Stevens

Formel 1 
21/11/14 

Lige om lidt køres der frie træninger i Abu Dhabi, og der har været lidt et gætteri om hvem der skulle køre for det økonomisk plagede Caterham team.
Teamet kunne i går meddele at valget er faldet på Will Stevens. Der var mindst én anden der havde sat næsen op efter sædet.
 

For nogen dage siden gjorde den spanske kører Roberto Merhi opmærksom på at han godt kunne tænke sig at køre det sidste Formel 1 Grand Prix i år. Han mente ovenikøbet, eller rettere hans far mente, at man havde en aftale med Caterham om at såfremt en af de faste kørere ikke var i stand til at køre, ja så skulle sønnen have pladsen.

Det er så ikke lige det at Caterham har meldt ud. Ud over at Kamui Kobayashi beholder sit sæde og også kører det sidste Grand Prix, ja så bliver det Will Stevens der får chancen for at gøre opmærksom på sig selv.


Will Stevens under Silverstone testen tidligere på året
(Foto: Caterham)

Will Stevens er absolut ikke ukendt med Caterham og raceren. Han er en del af Caterham Racing Academy og har testet for teamet både i sidste sæson og også i år, blandt andet på Silverstone. Og så har endvidere kørt i World Series by Renault - også kendt som Formel Renault 3,5 hvor han har vundet 2 sejre i denne sæson.

Caterham teamet fortæller at man faktisk havde aftalen på plads i sidste uge, men ville vente med at offentliggøre noget indtil Will Stevens havde sin superlicens i hånden.

Dons

Læs mere om:
  • William Stevens
  • Caterham
  • 23/11/14 - Yas Marina Circuit - Formel 1 - FIA F1
  •