Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Ginetta Junior

Patrik Matthiesen til tops ved debutløb

Ginetta Junior 
15/11/14 

Patrik Matthiesen fik i weekenden sin internationale debut på Snetterton Racing Circuit.
Det viste sig hurtigt, men også meget overraskende for hans engelske konkurrenter, at her kom der et ubeskrevet blad fra Danmark der ville være med fremme - helt fremme i kampen om topplaceringerne.
 

Ginetta Junior serien samlede i alt 31 kørere i 2014, den 16 årig kører fra Hammelev formåede at placere sig henholdsvis på P2 og P3 under de 2 tidtagninger.

Undervejs i heatene blev det til flere topplacering, bl.a. en podie placering i seriens 2. heat hvilket ikke tidligere er præsteret af en Rookie i sit første løb. Inden søndagens sidst heat var en samlet 2. plads i spil for den unge sønderjyde.

Patrik har bevidst valgt at køre i England da konkurrencen her er større og hårdere end andre steder i Europa, dette fik han også at mærke i finale heatet, hvor han fra en 4. position blev presset ud på de grønne linier (læs: græsset), hvilket resulterede i en snurretur med skader på bilen til følge og nul point.

Det blev til en samlet 5. plads for Ginetta Junior Winther Series, hvilket er mere end godkendt, Patrik blev seriens højst placeret Rookie

Ejerne af HHC Motorsport Charlie Kemp og Jody Hemmings er så begejstret for deres danske kører, at Charlie kom til Danmark i den forgangne uge drøfte kontrakt muligheder for sæson 2015.

www.PatrikMatthiesen.com


Læs mere om:
  • Patrik Matthiesen
  •