Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Det bliver tungt for nogen

WTCC 
09/11/14 

Nogen har kørt for hurtige omgange i Asien. Det er Chevrolet RML Cruze bilerne fordi de har fundet noget der gør dem hurtigere.
Og som det er kutyme i WTCC serien, så bliver man straffet for det. Der ryger lidt succesballast i bilerne til sæsonfinalen i Macau i næste weekend.
 

Chevrolet RML Cruze bilerne har klaret det godt i de seneste tre afdelinger der er blevet kørt i Asien. Så godt at de nu er blevet belønnet med succesballast. Regnskabet udregnes som vanligt efter hurtigste omgangstid i de seneste tre afdelinger.


Citroen bilerne er forsat udsat for mest succesballast
(Foto: FIA WTCC)

Hurtigst har Citroen kørt, og kører forsat rundt med den maksimale succesballast. Og så er det at Chevrolet Cruze bilerne kommer. Ved seneste afdeling på Suzuka kørte de rundt med samme succesballast som Honda.

Succesballast fordelingen i Macau:
+ 60 kg : Citroën C-Elysée
+ 40 kg : Chevrolet RML Cruze
+ 30 kg : Honda Civic
± 0 kg : LADA Granta


Læs mere om:
  • Macau
  • 16/11/14 - Macau - WTCC - FIA VM
  •