Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Renault

Travl uge for Sørensen brødrene.

Formel Renault 
09/11/14 

Formel RenaultDe to motorsportsbrødre, Lasse og Marco Sørensen, har i denne uge haft et stramt program. Den nykårede Franske Formel 4 mester og lillebror har brugt to dage på at teste Formel Renault 2.0 på Le Mans Bugatti banen i Frankrig. Den 17 årige nordjyde er allerede nu i gang med at forberede sig til næste år, hvor han arbejder på at finde et budget for en fuld sæson i Formel Renault 2.0 Eurocup.
 

Testen foregik sammen med det Hollandske Team MP Motorsport, som også har storebror Marco tilknyttet i GP2 serien. Lasse var hurtigst af alle den første dag, og tredje hurtigst på anden dagen.

Storebror Marco Sørensen, som om to uger i Abu Dhabi skal forsøge at følge op på den fine første plads i Sochi, Rusland i GP2, har ligeledes haft en spændende uge. Det meste af ugen er blevet brugt på spændende reklamefilm optagelser i Lotus’s F1 racer på en luft base i England.

Lasse udtaler; ”Det har været en spændende uge, og rart at få kørt nogle gode test kilometer i FR 2.0. Der var omkring femten andre kørere og teams til testen, så det var dejligt at jeg konstant kunne være blandt de hurtigste”.

Marco udtaler; ”Det har været en noget anderledes uge med film optagelse. Det hele foregik på en lufthavn i England og ind imellem skulle der laves nogle vilde stunts. Jeg glæder mig vildt meget til at se den færdige film. Når filmen er færdig så kan den ses på min Facebook fan side. Mit næste punkt i kalenderen bliver GP2 løbet i Abu Dhabi, hvor vi helst skal slutte sæsonen med et godt resultat”.

Marco Sørensen er en del af Lotus F1 team, og er ansat som test og reservekører. Ved siden af denne rolle deltager han både i GP2 og World Series 3.5.
Lasse Sørensen er en del af Dansk Automobil Sports Unions Team Danmark trup, og kåret som Dansk Banesports talent 2013. Yderligere er han nykåret Fransk Formel 4 mester.

Marco Racing


Læs mere om:
  • Lasse L. Sørensen
  • Marco L. Sørensen
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her