Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Yokohama eneleverandør til Macau Grand Prix

WTCC 
11/11/14 

Verdens vel nok mest berømte Formel 3 løb køres i Macau i weekenden som den store sæsonafslutning.
Macaus Grand Prix er en institution hvor flere løbsserier holder årets finale på banen i Macaus gader.
Her er Yokohamas 'ADVAN' dæk en medvirkende faktor til succes og har været i det i adskillige år.
 

Et meget stort antal kørere fra hele verdenen er så småt på vej til Macau for at deltage i Macaus Grand Prix som markerer sæsonafslutningen for et antal løbsserier - både globale og lokale.


Der sidder Yokohama ADVAN på alle disse biler - og mange flere - i den kommende weekend i Macau
(Foto: FIA WTCC)

Yokohama Rubber Co. Ltd. har i mange år været en stor og markant part i Macaus Grand Prix. WTCC som har kørt finale i Macau i flere år, har siden 2006 som eneleverandør. Ligeledes har årets afsluttende Formel 3 løb ligeledes haft Yokohama som dækleverandør i mange år. Yokohamas deltagelse i Formel 3 har varet siden 1983 og det betyder at i år er det 32 siden man gik ind for alvor som dækleverandør i denne klasse.

Mange tidligere Formel 3 mestre og verdensmestre i højere klasser, har været i Macau for køre - og har også vundet her. Her kan tidligere Formel 1 verdensmestre som Michael Schumacher og Ayrton Senna nævnes som bare et par eksempler på den meget lange liste.

Udover Formel 3 og WTCC så er Yokohama Rubber Co. Ltd også eneleverandør til GT ASIA og til Macau GT CUP der også kører finale her. Desuden benytter en lang række andre kørere i andre klasser sig også af Yokohamas berømte 'ADVAN' dæk når der køres race.

Allan Osbech
Yokohama Danmark A/S


Læs mere om:
  • Macau
  • 16/11/14 - Macau - WTCC - FIA VM
  •