Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

23 biler til start i Macau

WTCC 
07/11/14 

Årets finale i World Touring Car Championship serien nærmer sig. Selvom den generelle vinder er fundet, så er der stadig nogen ting der skal sættes på plads.
Det er finaletid og netop fordi der er finale så er der ekstra mange deltagere med, også selv om der er flere der kun kører den asiatiske del af WTCC.
 

23 biler er tilmeldt WTCC finalen i Macau. Det er ikke det største antal, men det er det største antal i denne sæson. Ma Qing Hua får endnu en gang chancen i én Citroën C-Elysée.


Der bliver 4 af de her Citroen'er i Macau
(Foto: WTCC)

I TC2 klassen får både Campos Racing og Liqui Moly Team Engstler ekstra biler med i løbet, så begge teams stiller med 3 biler. For Campos Racing stiller man op med den vanlige kører John Filippi, der bliver et enkelt løbs comeback for Pepe Oriola og endelig vil William Lok, der kommer fra næsten nabobyen Hong Kong, køre i den sidste af de 3 SEAT Leon.

Engstler teamets biler vil blive kørt af Franz Engstler selv, Filippi C de Souza fra Macau og endelig af Mak Ka Lok - også fra Macau. de Souza har fornylig vundet den asiatiske udgave af privatkører cuppen. Mak Ka Lok har flere gange tidligere kørt i de asiatiske WTCC løb.


Læs mere om:
  • Macau
  • 16/11/14 - Macau - WTCC - FIA VM
  •