Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Skuffende sæsonafslutning for Jesper Bisted

DM Rally 
04/11/14 

Det blev en meget skuffende afslutning på sæsonen, som Jesper Bisted fik, da Bisted Motorsport var til start ved Danboring Rally Denmark. Efter en god indsats fredag aften måtte mandskabet med den grønne og hvide Suzuki Swift Maxi 1600 opgive at fortsætte lørdag morgen.
 

”Vi havde flere problemer med bilen fredag aften,” fortæller Jesper Bisted. ”Vi havde fået nogle nye bremseklodser til bilen til dette her løb, og dem kørte vi med på de tre første hastighedsprøver, og de duede bare ikke. Vi skiftede dem så til den gamle type af bremseklodser før de to sidste hastighedsprøver fredag aften.”

Men selv om bremseklodserne virkede bedre, var alting ikke perfekt.


Det var kun hastighedsprøverne i fredag aftens mørke, Jesper Bisted og hans co-driver Karsten Isaksen fik lov til at opleve ved DM-finalen i rally

”På den sidste hastighedsprøve kom bilen med en meget metallisk lyd, når jeg slap gassen. Vi troede, at det igen var bremserne, som gav problemet, men vi fandt så ud af, at det var gearkassen,” siger Jesper Bisted.

”Det var kron- og spidshjulet, som havde tabt to tænder. To af mine mekanikerne fik skilt gearkassen ad og samlet den. Det viste sig så, at gearkassen låste i førstegearet og bakgearet, og på det tidspunkt havde vi kun en halv time mere at gøre med og kunne ikke nå ad adskille gearkassen igen, så vi valgte at stoppe. Det var trælst. Mine mekanikere gjorde, hvad de kunne, men det er desværre det, der sker, når man er træt.”

Jesper Bisted havde ellers muligheden for at kunne rykke frem i tabellen i Tunet National, men måtte nøjes med en bronzemedalje i Danmarksmesterskabet. Til gengæld kunne han for tredje år i træk få hængt en guldmedalje om halsen som vinder af DASU Cuppen i klasse 7.

Bisted Motorsport


Læs mere om:
  • Jesper Bisted
  • Karsten Isaksen
  • Bjerringbro
  • 01/11/14 - Bjerringbro - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: