Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Historisk Rally Team Mejer går ”all in”

DM Rally 
31/10/14 

Når startflaget lettes kl. 19.00 fredag den 31. oktober i Rally Denmark, er det med deltagelse af to mandskaber fra Historisk Rally Team Mejer.
Det er første gang i år, at begge mandskaber deltager i samme rally. De to mandskaber – Kurt Mejer, Horsens / Bent Aagesen, Skærbæk samt Heino Mejer, Horsens / Bo Mølgaard, Barrit – melder alt klar til årets sidste udfordring.
 

Ans som ”rallyhovedstad” for et par dage
Rally Denmark har i den kommende weekend rallycentrum i Ans nord for Silkeborg. Løbet tæller til både DM, NEZ-rallymesterskab og West European Rally Cup. Der er stor international deltagelse, og Historisk Rally Team Mejer stilles overfor store udfordringer, når de mange deltagere slippes løs på de udfordrende hastighedsprøver i omegnen af Ans.
Der vil være rig mulighed for at følge teamet på prøverne både fredag mellem kl. 19.00 og 23.00, og lørdag mellem 7.00 og ca. 16.30.

Kurt Mejer/ Bent Aagesen forsvarer WERC-førsteplads
For Kurt Mejer og Bent Aagesen er løbet særligt værdifuldt. Rally Denmark er finaleløbet i West Euro Rally Cup. Kurt Mejer / Bent Aagesen har deltaget i alle årets afdelinger, som har været kørt i henholdsvis Tyskland, Belgien, Holland og Norge.
Efter sidst kørte afdeling fører mandskabet den historiske klasse i den internationale serie, og kan med en topplacering i Rally Denmark sikre sig det internationale WERC-mesterskab for historiske biler.


Kurt Mejer og Bent Aagesen i Litermont Rally, Tyskland, 2014
(Foto: Rallypics.dk)

Heino Mejer / Bo Mølgaard kommer fra succesløb på Fyn
I forrige weekend deltog Heino Mejer og Bo Mølgaard i Anderup El-minirally på Sydfyn. Her kørte de en klassesejr i hus, samt formåede at køre sig på en generel tredje plads, helt i front blandt de nye 4-hjulstrukne biler. Den ”gamle” Volvo 242 Turbo er stadig konkurrencedygtig, og det bliver spændende at tage kampen op med både danske og internationale topkørere i Rally Denmark.


Heino Mejer og Bo Mølgaard i Bygholm Landbrugsskole Mini Rally , Horsens, 2014
(Foto: Rallypics.dk)

Historisk Rally Team Mejer
Viggo Johansen


Læs mere om:
  • Bjerringbro
  • 01/11/14 - Bjerringbro - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: