Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Endnu et Danmarksmesterskab til Peugeot Sport Dealer Team DK?

DM Rally 
28/10/14 

Tidligere på året sikrede Slagelse-holdet Kim Madsen og Line Lykke Jensen et Danmarksmesterskab i rally til Peugeot Sport Dealer Team DK, da de en runde før tid tog guldet i 2WD-divisionen med deres Peugeot 208 R2. Men nu har teamet mulighed for at tage endnu en titel.
 

Ved Danboring Rally Denmark, som køres fredag den 31. oktober og lørdag den 1. november med Ans som base, har Christian Jensen og Freddy Pedersen fra Ans og Bjerringbro mulighed for at blive mestre i 4WD-divisionen med deres Peugeot 208 T16.

”Freddy og jeg har lidt kniven på struben, for vi er bagud på point i forhold til Ib Kragh og Mie Petersen,” siger Christian Jensen. ”Vi skal slå dem, hvis vi skal holde liv i vores DM-drømme, men det er et langt løb, vi skal køre, så vi vil se løbet lidt an, inden vi angriber.”


Christian Jensen og Freddy Pedersen jagter guld på hjemmebane ved Danboring Rally Denmark
(Foto: rallypics.dk)

”Der er mange hastighedsprøver. Det er ikke kun seks prøver, man skal køre, så man skal ikke ud at satse det hele fredag aften, hvor løbet starter. Jeg har ikke noget problem med at skulle køre i mørket, og de mange prøvestarter gør mig heller ikke noget. Det kan måske være lidt hårdt ved materiellet, men jeg føler mig helt overbevist om, at det kan holde.”

Christian Jensen og Freddy Pedersen kommer dog til start ved Danboring Rally Denmark med et psykisk overskud. De har nemlig vundet de tre seneste DM-rallyer.

”Det er selvfølgelig lidt frustrerende, at vi ikke selv kan afgøre Danmarksmesterskabet, men vi vil køre vores chance og se om ikke vi kan blive bedste bil i divisionen. Så må vi tage den derfra,” siger Christian Jensen.

Også Kim Madsen og Line Lykke Jensen kommer til at stå overfor store udfordringer ved Danboring Rally Denmark, da løbet har tiltrukket sig flere deltagere fra Norge og Sverige.

”Vi er mange i vores klasse, og det er dejligt, og så bliver det spændende at prøve kræfter med nogle af de udenlandske kørere. Jeg ved, at de har vundet mesterskaber i deres hjemlande, og så bliver det også spændende at se Jacob Madsen i en R2-bil. Vi kørte mod biler som hans i Rallye Deutschland, og de var hurtige,” siger Kim Madsen.


Kim Madsen og Line Lykke Jensen stiller for første gang op i et DM-rally som forsvarende Danmarksmestre
(Foto: rallypics.dk)

”Vores mesterskab er i hus. Det er det, vi har kørt efter hele året, men vi vil naturligvis også gerne gøre en god figur i sidste afdeling. Man vi ved også, at det ikke bliver uden kamp.”

Det er dog ikke kun den ekstra konkurrence fra Norge og Sverige, som vil give Kim Madsen og Line Lykke Jensen udfordringer. Det vil Midtjylland også gøre.

”Jeg er spændt på at se, hvad det er for nogen prøver, for det er ikke så meget, at jeg har kørt i det område,” siger Kim Madsen. ”Det er svært at spå om resultatet, for det kan gå begge veje.”

Peugeot Sport Dealer Team DK


Læs mere om:
  • Christian Jensen
  • Freddy Pedersen
  • Kim Madsen
  • Line Lykke Jensen
  • 01/11/14 - Bjerringbro - DM Rally
  •