Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Volkswagen Scirocco R-Cup

Nicolaj Møller Madsen er juniormester i Scirocco Cup

Scirocco R-Cup 
20/10/14 

Scirocco R-Cup21-årige Nicolaj Møller Madsen vandt lørdag juniormesterskabet i Scirocco Cup på Hockenheim-banen i Tyskland. Resultatet er endnu et bevis på, at Nicolaj Møller Madsen er helt parat til endnu større løb i den kommende sæson. Han ser nu frem mod GT Masters i Tyskland.
 

100.000 tilskuere så på i Hockenheim, da fynske Nicolaj Møller Madsen i weekenden sikrede sig juniormesterskabet i Scirocco Cuppen. Fynboen kørte sig ind på fjerdepladsen i det sidste løb, og dermed sikrede han sig den samlede sejre med 353 point foran tyske Moritz Oberheims 312 point.

- Det har været et vildt år. Det var den perfekte sæsonafslutning, og jeg er så glad og stolt over, at kunne kalde mig Juniormester i min sidste Scirocco Cup nogensinde. Det var en fantastisk oplevelse at køre for så mange mennesker, og jeg glæder mig helt vildt til de nye store udfordringer, der venter rundt om hjørnet, siger Nicolaj Møller Madsen.

Scirocco Cuppen er vel overstået, og Nicolaj Møller Madsen er for alvor klar til den kommende sæson. Alt tyder på, at den kommer til at foregå ved GT Masters – Tysklands næststørste serie med en massiv tilskuer- og medieinteresse. GT Masters foregår over 16 løb fordelt på otte weekender henover året, og løbene bliver afviklet på kendte grandprix-baner.

Sædet hos Audi og GT Masters er reserveret til Nicolaj Møller Madsen, der er i fuld gang med at sikre sig den nødvendige finansiering. Hvis alt går efter planen, forventer racertalentet at kunne præsentere spændende nyt i den nærmeste fremtid.

- Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke alle mine fans og sponsorer for den flotte støtte sæsonen igennem. Det giver mig et fantastisk kick, at så mange følger mig og bakker mig op, og jeg håber, at jeg kan betale tillbage med endnu flere store oplevelser i fremtiden, siger Nicolaj Møller Madsen.

Nicolaj Møller Madsen Racing


Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  • Hockenheim
  • 19/10/14 - Hockenheim - Scirocco R-Cup
  •